Skip Navigation
Skip Sidebar

Over ons

Op 4 januari 2017 heeft Kringloop De Waterlelie haar deuren geopend in Loenen. De Kringloop is gevestigd binnen in het tuincentrum de Groenshop Loenen aan het Hameinde 13a in Loenen. Kringloop de ...

Welzijn
Deel
Algemeen vrijwilligers gezocht bij Kringloop de Waterlelie

Algemeen vrijwilligers gezocht bij Kringloop de Waterlelie

Structureel werk · 2–10 uur/week
Hameinde 13, 7371 CS Loenen, Netherlands
Winkel
Buurt & omgevingNatuur & MilieuSociale rechtvaardigheid
Activiteit Delen
Kringloop de Waterlelie
#48090
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Kringloop-de-Waterlelie/activiteiten/Algemeen-vrijwilligers-gezocht-bij-Kringloop-de-Waterlelie/48090 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

Kringloop de Waterlelie in Loenen (Veluwe) is op zoek naar jou!

Ondertussen is Kringloop de Waterlelie 800m2 groot en wij zijn daarom op zoek naar vrijwilligers.

Geniet jij van het sorteren, opruimen, decoreren en/of uitzoeken van tweedehands spullen, boeken, kleding, ect? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.


Wij zijn op zoek naar iemand die ons team wil versterken voor minimaal 2 uur in de week.


Lijkt dat je leuk? Bel dan naar 0683912863 en wie weet word jij onze nieuwe collega.


Kringloop de Waterlelie

Hameinde 13a, Loenen.

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen
Loenen Activiteiten > Kringloop de Waterlelie > Algemeen vrijwilligers gezocht bij Kringloop de Waterlelie

Over Kringloop de Waterlelie

Op 4 januari 2017 heeft Kringloop De Waterlelie haar deuren geopend in Loenen. De Kringloop is gevestigd binnen in het tuincentrum de Groenshop Loenen aan het Hameinde 13a in Loenen. Kringloop de Waterlelie is opgericht om projecten van ontwikkelingshulporganisatie ADRA Nederland te ondersteunen. ADRA zet zich wereldwijd in voor armoedebestrijding en is gevestigd in meer dan 130 landen.

Maatschappelijke functie
Kringloop de Waterlelie is niet alleen bedoeld voor de verkoop van tweedehands artikelen, maar ook een plaats waar mensen een praatje kunnen maken onder het genot van een kopje thee. Kringloop de Waterlelie in Loenen wil bijdragen aan maatschappelijke bewustwording en wil door hergebruik van producten haar steentje bijdragen aan mensen in ontwikkelingslanden.

Iedereen is van harte welkom!

Over ADRA
ADRA biedt naast noodhulp bij (natuur)rampen hulp die een lange termijn effect heeft. Het gaat dan om projecten op het gebied van onderwijs, voedselzekerheid, gezondheidszorg en economische ontwikkeling. Zelfredzaamheid is de rode draad in alle projecten. ADRA is een Algemeen Nut Beogende Instelling ANBI) waardoor giften aftrekbaar zijn en beschikt over het CBF keurmerk.