Skip Navigation
Skip Sidebar

Over ons

Op 4 januari 2017 heeft Kringloop De Waterlelie haar deuren geopend in Loenen. De Kringloop is gevestigd binnen in het tuincentrum de Groenshop Loenen aan het Hameinde 13a in Loenen. Kringloop de ...

Welzijn
Deel
Kringloop de Waterlelie

Over Kringloop de Waterlelie

Op 4 januari 2017 heeft Kringloop De Waterlelie haar deuren geopend in Loenen. De Kringloop is gevestigd binnen in het tuincentrum de Groenshop Loenen aan het Hameinde 13a in Loenen. Kringloop de Waterlelie is opgericht om projecten van ontwikkelingshulporganisatie ADRA Nederland te ondersteunen. ADRA zet zich wereldwijd in voor armoedebestrijding en is gevestigd in meer dan 130 landen.

Maatschappelijke functie
Kringloop de Waterlelie is niet alleen bedoeld voor de verkoop van tweedehands artikelen, maar ook een plaats waar mensen een praatje kunnen maken onder het genot van een kopje thee. Kringloop de Waterlelie in Loenen wil bijdragen aan maatschappelijke bewustwording en wil door hergebruik van producten haar steentje bijdragen aan mensen in ontwikkelingslanden.

Iedereen is van harte welkom!

Over ADRA
ADRA biedt naast noodhulp bij (natuur)rampen hulp die een lange termijn effect heeft. Het gaat dan om projecten op het gebied van onderwijs, voedselzekerheid, gezondheidszorg en economische ontwikkeling. Zelfredzaamheid is de rode draad in alle projecten. ADRA is een Algemeen Nut Beogende Instelling ANBI) waardoor giften aftrekbaar zijn en beschikt over het CBF keurmerk.

Foto's