Skip Sidebar
De Klup

De Klup

Non-profit

Over ons

De Klup is een Kluphuis, een 2e huiskamer voor mensen met een verstandelijke beperking uit Apeldoorn en omgeving. Vriendschap, ontmoeting en samen activiteiten doen in een ontspannen sfeer, waarbij je ...

WelzijnMensen met een beperking
Deel

Meezingkoor Piekobello zoekt een enthousiaste vrijwilliger (m/v)

Flexibel
Mariastraat 52, 7311 HM Apeldoorn, Netherlands
Gastheer/vrouw
Mensen met een beperking
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Deel activiteit
#42809
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/De-Klup1/activiteiten/Meezingkoor-Piekobello-zoekt-een-enthousiaste-vrijwilliger-mv/42809 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Hou je van mensen, samen zingen, gezelligheid, kletsen en wil je een luisterend oor bieden?
Zet dan jouw enthousiasme in voor de Klup!

Uitgebreide omschrijving

Wie zijn wij?

Wij zijn De Klup, een activiteitencentrum en 2e huiskamer voor mensen met een beperking. We bieden wekelijks ca 30 uiteenlopende activiteiten op het gebied van ontmoeting, sport, kunst en cultuur.

Werkzaamheden

Je ontvangt de deelnemers, helpt zo nodig iemand uit en in de jas, schenkt koffie en thee en verzorgt de drankjes in de pauze. Je mag dirigeren (als je dat leuk vindt). Je zet de zaal klaar: tafels, stoelen, microfoon klaarzetten, voorkomende karweitjes doen en gezellig meezingen, assisteren en meezingen bij optredens en uitjes (ongeveer 5 per jaar)

Wij vragen

Dat je het leuk vind om samen met  de deelnemers te zingen en te kletsen. Het gaat om ontspannen zingen in een ongedwongen en veilige omgeving.

Wij bieden

Wij bieden een gezellige team, training en bijscholing, lekkere koffie (of thee) en 1 x per jaar een vrijwilligersfeest.

Tijdsbesteding

Meezingkoor Piekobello is iedere woensdagavond van 19.30-21.30 uur.

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Deel activiteit
Vrijwilligerswerk in Apeldoorn > Apeldoorn Activiteiten > De Klup > Meezingkoor Piekobello zoekt een enthousiaste vrijwilliger (m/v)

Over De Klup

De Klup is een Kluphuis, een 2e huiskamer voor mensen met een verstandelijke beperking uit Apeldoorn en omgeving. Vriendschap, ontmoeting en samen activiteiten doen in een ontspannen sfeer, waarbij je jezelf kunt zijn, is waar het bij ons om draait.

Powered by Deed‌mob Tools ·