Skip Sidebar
De Klup

De Klup

Non-profit

Over ons

De Klup is een Kluphuis, een 2e huiskamer voor mensen met een verstandelijke beperking uit Apeldoorn en omgeving. Vriendschap, ontmoeting en samen activiteiten doen in een ontspannen sfeer, waarbij je ...

WelzijnMensen met een beperking
Deel

Administratieve hulp gezocht voor Piekobello, het gezelligste koor van Apeldoorn

Flexibel
Mariastraat 52, 7311 HM Apeldoorn, Netherlands
Administratie
Mensen met een beperking
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Deel activiteit
#42200
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/De-Klup1/activiteiten/Administratieve-hulp-gezocht-voor-Piekobello-het-gezelligste-koor-van-Apeldoorn/42200 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Meezingkoor Piekobello bestaat uit een gezellige groep mensen met een beperking die iedere week samen zingen en regelmatig optredens verzorgen.
Piekobello zoekt een vrijwilliger voor administratieve taken zoals het bijhouden van mutaties van de koorleden, liedboekjes samenstellen en uitnodigingen versturen voor optredens.

Uitgebreide omschrijving

Meezingkoor Piekobello, het leukste en gezelligste koor van Apeldoorn en omstreken

Hou je van mensen, samen zingen, gezelligheid, kletsen en administratief werk? Zet dan jouw enthousiasme in voor de Klup!

Wat ga je doen?

Je maakt brieven over optredens en uitjes en verstuurt deze via e-mail naar onder meer de deelnemers en overige vrijwilligers van Meezingkoor Piekobello. Verder stel je de liedjesboeken samen welke gebruikt worden om uit te zingen en laat deze printen. Ook ga je mutaties bijhouden van de koorleden.

Wat verwachten wij van jou?

Dat je het leuk vind om samen met de deelnemers te zingen en te kletsen en je administratief werk en PR werkzaamheden leuk vind om te doen.

Wat bieden wij?

Wij bieden een gezellig team, lekkere koffie (of thee) en 1 x per jaar een vrijwilligersfeest en training en bijscholing.

Werktijden:

Meezingkoor Piekobello is iedere woensdagavond van 19.30-21.30 uur.

Wat krijg je ervoor terug?

– voldoening, plezier, veel lol en voldoening
– enthousiaste en dankbare deelnemers
– een gezellig team van vrijwilligers
– ervaring met diverse beperkingen
– vrijwilligerswerk met meerwaarde

 

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Deel activiteit
Vrijwilligerswerk in Apeldoorn > Apeldoorn Activiteiten > De Klup > Administratieve hulp gezocht voor Piekobello, het gezelligste koor van Apeldoorn

Over De Klup

De Klup is een Kluphuis, een 2e huiskamer voor mensen met een verstandelijke beperking uit Apeldoorn en omgeving. Vriendschap, ontmoeting en samen activiteiten doen in een ontspannen sfeer, waarbij je jezelf kunt zijn, is waar het bij ons om draait.

Powered by Deed‌mob Tools ·