Skip Navigation
Skip Sidebar

Over ons

Stichting De Herberg zet zich praktisch in voor de mensen in Apeldoorn. Dit doet zij o.a. door het Inloophuis De Herberg, waar iedereen welkom is en voornamelijk mensen zonder huis of thuis een plek ...

WelzijnSociale rechtvaardigheidArmoedebestrijding
Deel
Kokers voor zondagmiddag/-avond

Kokers voor zondagmiddag/-avond

Structureel werk · Flexibele uren · Start vanaf 5 mei
Deventerstraat 40, 7311 LW Apeldoorn, Netherlands
Koken & etenSociaal contact
Sociale rechtvaardigheidArmoedebestrijdingWelzijn
Aanmeldingen sluiten in a year.
Activiteit Delen
Stichting De Herberg Apeldoorn
#78143
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/De-Herberg-Apeldoorn/activiteiten/Kokers-voor-zondagmiddag-avond/78143 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Voor inloophuis De Herberg zoeken we enthousiaste kokers. Die met liefde een gezonde maaltijd klaarmaken voor mensen die een goede maaltijd kunnen gebruiken.

Uitgebreide omschrijving

Binnenkort starten we met een maaltijd op zondag, zodat ook daklozen elke dag een warme maaltijd kunnen nuttigen in Apeldoorn. Voor wie maar wil is er dan tussen 17.00 en 18.00 uur een maaltijd in inloophuis De Herberg. Dit inloophuis is van Stichting De Herberg Apeldoorn, dat zich inzet voor mensen waarvoor de maatschappij schuurt.

 

Als kok zorg je ervoor dat je, alleen of samen met andere collegae, een gezonde maaltijd kookt. Je bedenkt een maaltijd, doet de inkopen, bereid hem voor en eventueel serveer je de maaltijd ook uit. We vragen je een goedkope en gezonde maaltijd neer te zetten. Je begint om 15:00 uur aan het bereiden van de maaltijd. Om 17:00 uur word de maaltijd geserveerd. En zo rond 18:00 uur ben je klaar. Tijdens het eten mag je zelf aanschuiven.


De bezoekers van het inloophuis zijn heel divers. Wat ze gemeen hebben is dat ze langs komen voor de (onderlinge) ontmoeting en gezelligheid. Ook geldt voor het merendeel dat het leven niet altijd gemakkelijk is en ze op meerdere levensgebieden moeiten kennen. We vinden het belangrijk dat bij ons iedereen welkom is en iedereen als mens hoog gehouden wordt. Omstandigheden veranderen

daar niets aan.


Zoals gezegd is het een extra activiteit van de Herberg. De zondag is de enige avond dat er in de binnenstad nog geen maaltijd beschikbaar is voor de daklozen. We zien er naar uit om daar verandering in aan te brengen. We hebben voor deze activiteit veel nieuwe vrijwilligers nodig. We hopen dan ook op veel enthousiasme!

 

Qua beschikbaarheid vragen we een minimale inzet van 1x per maand. Naast de kokers zijn er bij elke maaltijd gastheren/-vrouwen aanwezig die de tafels dekken, de maaltijd helpen serveren en begeleiden. Samen zorgen jullie er voor dat het een lekkere en gezellige maaltijd is.

Klinkt de rol van gastheer/-vrouw als meer iets voor jou? Kijk dan eens bij deze vacature: https://www.apeldoornpaktaan.nl/o/De-Herberg-Apeldoorn/activiteiten/Gastheer-vrouw-bij-de-maaltijd-van-zondagavond/78144.).


Werken bij De Herberg geeft veel voldoening. Je werkt met mooie mensen (zowel collegae als wel bezoekers) en je zorgt voor een gezonde én gezellig hap voor mensen waar dat niet vanzelfsprekend voor is. Vanuit De Herberg wordt er gezorgd voor begeleiding en introductie, een goed uitgeruste huiskamer/keuken en afstemming met andere medewerkers. Je komt in een team terecht met gedreven mensen, waarin je zelf ook gezelligheid en betrokkenheid mag ervaren.

 

Meer informatie over het werk van Stichting De Herberg vind u hier www.deherberg-apeldoorn.nl

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Hoe kom ik er?

Aanmeldingen sluiten in a year.
Activiteit Delen
Apeldoorn Activiteiten > Stichting De Herberg Apeldoorn > Kokers voor zondagmiddag/-avond

Over Stichting De Herberg Apeldoorn

Stichting De Herberg zet zich praktisch in voor de mensen in Apeldoorn. Dit doet zij o.a. door het Inloophuis De Herberg, waar iedereen welkom is en voornamelijk mensen zonder huis of thuis een plek vinden. Bij ons mag je zijn zoals je bent en wordt je hartelijk ontvangen met een praatje, eten en drinken.