Skip Navigation
Skip Sidebar

Over ons

‘Wij geven ruimte’
Ruimte is een plek, je eígen omgeving met alles wat erbij hoort: geluid, geur, licht, sfeer, kleur, gedachten, je dromen. Ruimte is ook een vrijwel oneindig beschikbare plaats, een ...

WelzijnOuderenMensen met een beperking
Deel
 Wandelaar

Wandelaar

Structureel werk
Gastheer/vrouw
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.4 plaatsen over.
Activiteit Delen
Atlant wonen zorg welzijn
#42295
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Atlant-wonen-zorg-welzijn/activiteiten/Wandelaar/42295 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

We zijn op zoek naar enthousiaste mensen die met onze bewoners al dan niet in een rolstoel, willen wandelen op het mooie terrein van Marken Haven, midden in de bosrijke omgeving van Beekbergen. Afstemming is met de activiteiten begeleider. Na afloop kunt u samen een kopje koffie drinken.

Uitgebreide omschrijving

Wie zijn wij?
 B
ij Atlant geven we ruimte, letterlijk en figuurlijk. Voor ons is de mens namelijk het allerbelangrijkste. Elk mens is prachtig. Kwetsbare mensen ondersteunen wij. Dat is ons bestaansrecht. Wij doen dit aandachtig, uit volle overtuiging, recht uit het hart! Onze medewerkers en vrijwilligers zijn daarin cruciaal, zij zijn goud waard. Zij hebben tijd voor de ander, doen waar ze goed in zijn, spreken elkaar aan en groeien.
 
Vanuit 9 locaties (5 woonzorgcentra en 4 verpleeghuizen in Apeldoorn en Beekbergen) bieden onze medewerkers zorg, wonen en welzijn aan oudere mensen, aan mensen met het syndroom van Korsakov, mensen met de ziekte van Huntington, mensen met dementie of mensen die Chronisch Psychiatrische Verpleeghuiszorg nodig hebben. Dit doen zij graag samen met vrijwilligers.
  
We organiseren jaarlijks diverse evenementen, voor bewoners en familie, voor medewerkers en vrijwilligers. We doen het samen.
 
Werkzaamheden:
Begeleiding bij het wandelen, al dan niet met een rolstoel.
 
Wij vragen:
Enthousiasme, humor, sociale vaardigheden.
Het is van belang dat u stevig in uw schoenen staat.
 
Wij bieden:
 * een goede begeleiding, 
 * inwerkperiode, 
 * deskundigheidsbevordering,
 * WA-ongevallenverzekering, 
 * kilometervergoeding
 
Tijdsbesteding:
In overleg.
 
 
  
 
  
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.4 plaatsen over.
Activiteit Delen

Over Atlant wonen zorg welzijn

‘Wij geven ruimte’
Ruimte is een plek, je eígen omgeving met alles wat erbij hoort: geluid, geur, licht, sfeer, kleur, gedachten, je dromen. Ruimte is ook een vrijwel oneindig beschikbare plaats, een kans, mogelijkheden. Het is al dat wat wij ieder mens toewensen – cliënt, naaste, vrijwilliger, medewerker – iedereen. Wij willen die ruimte geven: een plek om jezelf te zijn. Met ruimte kun je je ontplooien, zoals je dat zelf wilt. Precies wat jou past.