Skip Sidebar

Over ons

‘Wij geven ruimte’
Ruimte is een plek, je eígen omgeving met alles wat erbij hoort: geluid, geur, licht, sfeer, kleur, gedachten, je dromen. Ruimte is ook een vrijwel oneindig beschikbare plaats, een ...

WelzijnOuderenMensen met een beperking
Deel

Vrijwilliger voor aandacht en gezelligheid.

Structureel werk · 2–3 uur/week · Start vanaf 27 jun 2022
Soerenseweg 25, 7314ca Apeldoorn, Nederland
Gastheer/vrouwSociaal contact
WelzijnOuderen
6 plaatsen over.
Activiteit Delen
Atlant wonen zorg welzijn
#53529
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Atlant-wonen-zorg-welzijn/activiteiten/Vrijwilliger-voor-aandacht-en-gezelligheid/53529 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Kleinschalig Wonen Berkenhove zoekt vrijwilligers die tussen 18.30 uur en 21.00 uur aandacht en gezelligheid kunnen brengen, voor de bewoners, in de huiskamer.

Uitgebreide omschrijving

Kleinschalig wonen daar verblijven bewoners met dementie. Zij wonen hier in kleine leefgroepen van 6 bewoners. Er staat een vast team van ervaren medewerkers op.

Samen doen zij de dingen die je normaal ook thuis doet. Het journaal kijken, een spel spelen, de afwas, koffie drinken, of tv kijken. Soms is er ook familie op bezoek.

Het zou heel prettig zijn dat er vrijwilligers zijn die op deze drie woongroepjes in de vooravond iets kunnen betekenen. Dan is er voor de bewoners extra aandacht en iets te beleven. Als u de groep en beetje kent dan kunt u ook zelf een idee inbrengen en eventueel gaan doen met de bewoners. Kunt u goed zingen of leest u graag voor dan is dat ook iets om uit te proberen.

In overleg kunt u aangeven welke avond u het beste uitkomt.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

6 plaatsen over.
Activiteit Delen
Vrijwilligerswerk in Apeldoorn > Apeldoorn Activiteiten > Atlant wonen zorg welzijn > Vrijwilliger voor aandacht en gezelligheid.

Over Atlant wonen zorg welzijn

‘Wij geven ruimte’
Ruimte is een plek, je eígen omgeving met alles wat erbij hoort: geluid, geur, licht, sfeer, kleur, gedachten, je dromen. Ruimte is ook een vrijwel oneindig beschikbare plaats, een kans, mogelijkheden. Het is al dat wat wij ieder mens toewensen – cliënt, naaste, vrijwilliger, medewerker – iedereen. Wij willen die ruimte geven: een plek om jezelf te zijn. Met ruimte kun je je ontplooien, zoals je dat zelf wilt. Precies wat jou past.