Skip Navigation
Skip Sidebar

Over ons

‘Wij geven ruimte’
Ruimte is een plek, je eígen omgeving met alles wat erbij hoort: geluid, geur, licht, sfeer, kleur, gedachten, je dromen. Ruimte is ook een vrijwel oneindig beschikbare plaats, een ...

WelzijnOuderenMensen met een beperking
Deel
Vrijwilliger die voor ons kookt

Vrijwilliger die voor ons kookt

Structureel werk · Flexibele uren
Beatrijsgaarde 5, 7329 BK Apeldoorn, Nederland
Koken & eten
WelzijnOuderenMensen met een beperking
Activiteit Delen
Atlant wonen zorg welzijn
#79098
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Atlant-wonen-zorg-welzijn/activiteiten/Vrijwilliger-die-voor-ons-kookt/79098 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

We zijn op zoek naar een vrijwilliger die 1x per week voor een groep bewoners met de ziekte van Huntington kookt. Geur en smaak beleving staan voorop.

Uitgebreide omschrijving

Vind jij het ook zo leuk om mensen te laten genieten van jouw vaardigheden? Ben jij een ster in koken voor mensen? Ben je in staat om voor een grotere groep (ongeveer 10 personen) te koken?

Dan is dit wellicht jouw vrijwilligersvacature!

 

                          Vrijwilliger die voor ons kookt

 

We zijn op zoek naar een vrijwilliger die 1x per week voor een groep bewoners met de ziekte van Huntington kookt. Geur en smaak beleving staan voorop.


Wie zijn wij?

Hieronder een citaat uit de visie van Atlant:

Bij Atlant geven we ruimte, letterlijk en figuurlijk. Voor ons is de mens namelijk het allerbelangrijkste. Elk mens is prachtig. Kwetsbare mensen ondersteunen wij. Dat is ons bestaansrecht. Wij doen dit aandachtig, uit volle overtuiging, recht uit het hart! Onze medewerkers en vrijwilligers zijn daarin cruciaal, zij zijn goud waard. Zij hebben tijd voor de ander, doen waar ze goed in zijn, spreken elkaar aan en groeien.

Wij werken niet alleen nauw samen met het sociale netwerk van de bewoners maar ook met vrijwilligers. Zij zijn heel belangrijk voor ons. We geven kennis en medewerking, zodat de vrijwilliger zijn aandacht kan geven aan de bewoner.


Waar kun je ons vinden

De vacature is voor de locatie de Heemhof, Beatrijsgaarde 5, 7329 BK Apeldoorn

Heemhof is een modern en prachtig gelegen verpleeghuis, dat woonruimte en gespecialiseerde verpleeghuiszorg biedt aan mensen met dementie of de ziekte van Huntington. Het ligt middenin een woonwijk in de Maten met veel voorzieningen. Zowel met de auto als met het openbaar vervoer is het uitstekend bereikbaar. Op loopafstand vindt u een wandelpark en het grootste winkelcentrum van de wijk.


Wat ga je doen ?

Je kookt een lekkere maaltijd voor de groep. Je bent in contact met de activiteitenbegeleiders, met hen stem je af en overleg je wat er wel en wat er niet mogelijk is.


Wat mag je van ons verwachten:

Voordat je start krijg je uitleg over het ziektebeeld Huntington, de activiteitenbegeleider vertelt meer over de bewoners en over eventuele gedrag regels.

  • Introductie
  • Informatie over de doelgroep, indien nodig over de individuele bewoner binnen de groep
  • Cursus niet stikken, maar slikken en andere relevante trainingen
  • WA ongevallen verzekering
  • Reiskosten vergoeding


Wat neem jij mee?

·      Je bent empathisch

·      Geduldig

·      Je staat stevig in je schoenen

·      Je bent bestand tegen de gevolgen die deze ziekte voor bewoners met zich meebrengt.


Wil jij verder?

Heb je interesse of heb je nog vragen?

Bel of mail dan met Mariël Alberts: 06 51583474, [email protected]


Ik kom graag met jou in contact.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen
Apeldoorn Activiteiten > Atlant wonen zorg welzijn > Vrijwilliger die voor ons kookt

Over Atlant wonen zorg welzijn

‘Wij geven ruimte’
Ruimte is een plek, je eígen omgeving met alles wat erbij hoort: geluid, geur, licht, sfeer, kleur, gedachten, je dromen. Ruimte is ook een vrijwel oneindig beschikbare plaats, een kans, mogelijkheden. Het is al dat wat wij ieder mens toewensen – cliënt, naaste, vrijwilliger, medewerker – iedereen. Wij willen die ruimte geven: een plek om jezelf te zijn. Met ruimte kun je je ontplooien, zoals je dat zelf wilt. Precies wat jou past.