Skip Navigation
Skip Sidebar

Over ons

‘Wij geven ruimte’
Ruimte is een plek, je eígen omgeving met alles wat erbij hoort: geluid, geur, licht, sfeer, kleur, gedachten, je dromen. Ruimte is ook een vrijwel oneindig beschikbare plaats, een ...

WelzijnOuderenMensen met een beperking
Deel
 Vrijwilliger dagbesteding vol aandacht en plezier

Vrijwilliger dagbesteding vol aandacht en plezier

Structureel werk
Gastheer/vrouw
Ouderen
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.3 plaatsen over.
Activiteit Delen
Atlant wonen zorg welzijn
#42420
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Atlant-wonen-zorg-welzijn/activiteiten/Vrijwilliger-dagbesteding-vol-aandacht-en-plezier/42420 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Bij Atlant geven we ruimte, letterlijk en figuurlijk. Voor ons is de mens namelijk het allerbelangrijkste. Elk mens is prachtig. Kwetsbare mensen ondersteunen wij. Dat is ons bestaansrecht. Wij doen dit aandachtig, uit volle overtuiging, recht uit het hart!
Wij werken niet alleen nauw samen met het sociale netwerk van de bewoners maar ook met vrijwilligers. Zij zijn heel belangrijk voor ons. We geven kennis en medewerking, zodat de vrijwilliger zijn aandacht kan geven aan de bewoner. In de Berkenhove wordt van alles georganiseerd voor de cliënten. Behalve veel vrijwilligers bestaat ons team uit verzorgenden, medewerkers maatschappelijke zorg en verpleegkundigen. Dat werkt plezierig want zo kun je een relatie opbouwen met elkaar. We hebben een fijne werksfeer, en er is veel saamhorigheid. We zijn enthousiast bezig, en daar mag jij natuurlijk ook in mee denken. Bij Atlant is er echt ruimte om jezelf te ontwikkelen; dus je kunt rekenen op een mooi aanbod van trainingen.

Uitgebreide omschrijving

Wie zijn wij?

Locatie Berkenhove van Atlant. Zoekt vrijwilligers voor de groep met de mooie naam Regenboog. De vrijwilligers zijn de brengers van aandacht, gezelligheid en plezier in de groep. Je brengt de maatschappij van buiten mee naar binnen en daar genieten de deelnemers van.

Werkzaamheden

Samen met de activiteitenbegeleider en collega vrijwilligers, zorg je voor de koffie, een spel,  een actieviteit en gezelligheid. je hebt een paar goede luisterende oren waarmee je de wens van de client opvangt.

 Wij vragen

 • Een actieve houding;
 • Gastvrijheid, vriendelijkheid en toegankelijkheid;
 • Affiniteit met ouderen
 • Ruimdenkend en geduldig;
 • Goede communicatieve vaardigheden;
 • Dienstverlenend;
 • Representatief;
 • Zelfstandig kunnen werken.

Wij bieden

 • Begeleiding op de werkvloer;
 • Werken met een rooster; als je dat prettig vindt
 • Goede samenwerking met collega vrijwilligers;
 • WA-ongevallen verzekering;

Reiskostenvergoeding

Op basis van openbaar vervoer en of € 0,19 per kilometer.

Tijdsbesteding

Keuze uit:

maandag ochtend van 10.00 uur tot 13.00 uur
maandagmiddag van 14.00 uur tot 17.00 uur
Woensdagmiddag van 14.00 uur tot 17.00 uur

 

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.3 plaatsen over.
Activiteit Delen

Over Atlant wonen zorg welzijn

‘Wij geven ruimte’
Ruimte is een plek, je eígen omgeving met alles wat erbij hoort: geluid, geur, licht, sfeer, kleur, gedachten, je dromen. Ruimte is ook een vrijwel oneindig beschikbare plaats, een kans, mogelijkheden. Het is al dat wat wij ieder mens toewensen – cliënt, naaste, vrijwilliger, medewerker – iedereen. Wij willen die ruimte geven: een plek om jezelf te zijn. Met ruimte kun je je ontplooien, zoals je dat zelf wilt. Precies wat jou past.