Skip Sidebar

Over ons

‘Wij geven ruimte’
Ruimte is een plek, je eígen omgeving met alles wat erbij hoort: geluid, geur, licht, sfeer, kleur, gedachten, je dromen. Ruimte is ook een vrijwel oneindig beschikbare plaats, een ...

WelzijnOuderenMensen met een beperking
Deel

Technische mensen gezocht

Structureel werk · 3–4 uur/week
7361 EH, Beekbergen, Gelderland, Nederland
KlussenSociaal contact
WelzijnOuderenMensen met een beperking
2 plaatsen over.
Activiteit Delen
Atlant wonen zorg welzijn
#60686
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Atlant-wonen-zorg-welzijn/activiteiten/Technische-mensen-gezocht/60686 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Rolstoelen en rollators die de bewoners gebruiken hebben af en toe onderhoud nodig. Hiervoor zoeken we mensen.

Uitgebreide omschrijving

De afgelopen jaren hebben bewoners van locatie Markenhof het onderhoud aan rolstoelen en rollators gedaan binnen het Dag Activiteiten Centrum. Op dit moment zijn er geen bewoners met deze vaardigheid bij het DAC actief. Nu lijkt het ons leuk om een klein team van technische mensen voor deze taak te zoeken. Wat er naast je technische inzicht gevraagd wordt is: dat je ook mensen met een taal achterstand, mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt of bewoners van Atlant wil begeleiden in deze taak. Komen er bewoners helpen dan is er ook een medewerker betrokken.

Atlant zorgt voor gereedschap en een ruimte waar deze taak uitgevoerd kan worden. Dit zal in Beekbergen zijn bij locatie Markenhof.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding

Hoe kom ik er?

2 plaatsen over.
Activiteit Delen

Over Atlant wonen zorg welzijn

‘Wij geven ruimte’
Ruimte is een plek, je eígen omgeving met alles wat erbij hoort: geluid, geur, licht, sfeer, kleur, gedachten, je dromen. Ruimte is ook een vrijwel oneindig beschikbare plaats, een kans, mogelijkheden. Het is al dat wat wij ieder mens toewensen – cliënt, naaste, vrijwilliger, medewerker – iedereen. Wij willen die ruimte geven: een plek om jezelf te zijn. Met ruimte kun je je ontplooien, zoals je dat zelf wilt. Precies wat jou past.