Skip Sidebar

Over ons

‘Wij geven ruimte’
Ruimte is een plek, je eígen omgeving met alles wat erbij hoort: geluid, geur, licht, sfeer, kleur, gedachten, je dromen. Ruimte is ook een vrijwel oneindig beschikbare plaats, een ...

WelzijnOuderenMensen met een beperking
Deel
Sportieveling die het spel Koersbal voor onze bewoners leuker maakt!

Sportieveling die het spel Koersbal voor onze bewoners leuker maakt!

Structureel werk · 2-4 uur/maand
Koning Lodewijklaan 2, 7314 GD Apeldoorn, Nederland
WelzijnOuderenMensen met een beperking
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Atlant wonen zorg welzijn
#57969
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Atlant-wonen-zorg-welzijn/activiteiten/Sportieveling-die-het-spel-Koersbal-voor-onze-bewoners-leuker-maakt/57969 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Jij bent als vrijwilliger het rustpunt en het vertrouwde gezicht voor de koers-ballers. Op de 3e maandag middag van de maand.

Uitgebreide omschrijving

Jij bent als vrijwilliger het rustpunt en het vertrouwde gezicht voor de koersballers.


Op de 3e maandag middag van de maand is het tijd voor een sportieve bijeenkomst. Als vrijwilliger van deze activiteit zorg je dat de mat klaar ligt. Dat de stoelen voor de deelnemers klaar staan. Dan is er tijd voor een warm welkom en er is tijd voor een rondje hoe is het vandaag? Je werkt samen met collega vrijwilligers en je spreekt af wie er de puntentelling bijhoudt, wie coacht de deelnemers, wie haalt de ballen op nadat ze gegooid zijn.

Alles is mogelijk in een moment van aandacht. De spanning van het spel het met elkaar de worp bekijken en de koers van de bal volgen zorgt voor veel plezier bij de deelnemers.


  • Je kijkt waar de behoefte ligt bij gasten en je stemt af met de collega vrijwilligers en de gast/ bewoner wat jij hier als vrijwilliger in kunt betekenen.
  • Je kunt gebruik maken van de ruime ervaring van de andere vrijwilliger.
  • Je bent medeverantwoordelijk voor het spel materiaal , dus opruimen en schoon houden van de materialen horen daar ook bij. 


Wat je van ons kunt verwachten

Atlant is trots op haar vrijwilligers. Jouw werk maakt het leven van onze bewoners leuker. Daarom zorgen en ondersteunen wij op onze beurt ook jou als vrijwilliger. Als vrijwilliger wacht je een warm welkom. Er is ook een folder voor vrijwilligers beschikbaar download hem hier


– Een goed Vrijwilligersbeleid

– Opstart; kennis maken met betrokken bewoners, medewerkers en de collega vrijwilligers,

– Wegwijs maken bij de locatie en op het terrein,

– Goede informatie over de bewoner en de taak die je gaat uitvoeren,

– WA ongevallen verzekering,

– Deskundigheidsbevordering (trainingen/workshops) waar nodig,

– Reiskostenvergoeding,

– Kerstattentie/vrijwilligersavond


Kennis van het spel is geen vereiste, de spelregels zijn zo geleerd.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Apeldoorn Activiteiten > Atlant wonen zorg welzijn > Sportieveling die het spel Koersbal voor onze bewoners leuker maakt!

Over Atlant wonen zorg welzijn

‘Wij geven ruimte’
Ruimte is een plek, je eígen omgeving met alles wat erbij hoort: geluid, geur, licht, sfeer, kleur, gedachten, je dromen. Ruimte is ook een vrijwel oneindig beschikbare plaats, een kans, mogelijkheden. Het is al dat wat wij ieder mens toewensen – cliënt, naaste, vrijwilliger, medewerker – iedereen. Wij willen die ruimte geven: een plek om jezelf te zijn. Met ruimte kun je je ontplooien, zoals je dat zelf wilt. Precies wat jou past.