Skip Navigation
Skip Sidebar

Over ons

‘Wij geven ruimte’
Ruimte is een plek, je eígen omgeving met alles wat erbij hoort: geluid, geur, licht, sfeer, kleur, gedachten, je dromen. Ruimte is ook een vrijwel oneindig beschikbare plaats, een ...

WelzijnOuderenMensen met een beperking
Deel
 Samen genieten van de buitenlucht

Samen genieten van de buitenlucht

Structureel werk · 1–2 uur/week
Koning Lodewijklaan 2, 7314 GD Apeldoorn, Nederland
Maatje & buddy
Ouderen
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Atlant wonen zorg welzijn
#42308
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Atlant-wonen-zorg-welzijn/activiteiten/Samen-genieten-van-de-buitenlucht/42308 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Bij locatie De Loohof in Apeldoorn zijn we op zoek naar vrijwilligers die willen gaan wandelen met bewoners die in een rolstoel zitten. We wonen hier in een prachtige omgeving dichtbij paleis Het Loo. We hebben een wandelkaart waar u gebruik van mag maken.

Uitgebreide omschrijving

 Wie zijn wij: Bij Atlant geven we ruimte. Letterlijk en figuurlijk. Voor ons is de mens namelijk het allerbelangsrijkste. Elk mens is prachtig. Kwetsbare mensen ondersteunen wij. Dat is ons bestaansrecht. Wij doen dit aandachtig, uit volle overtuiging, recht uit het hart! Onze medwerkers, vrijwilligers en mantelzorgers zijn daarbij cruciaal, zij zijn goud waard. Zij hebben tijd voor de ander, doen waar ze goed in zijn, vullen elkaar aan en groeien.

Werkzaamheden: u legt contact met de bewoner, help hem/ haar evt met het aandoen van de jas en gaat vervolgens samen op pad.  

 

Wij vragen: iemand met een luisterend oor, iemand die geduldig is en affiniteit heeft met ouderen

 

Wij bieden: uitleg over hoe een rolstoel te duwen, deskundigheidsbevordering, goede inwerkperiode, €0,19 ct per km resikostenvergoeding, prettige werksfeer, contact met andere vrijwilligers.

 

Tijdsbesteding: 1 keer per week op een door u zelf te bepalen moment.

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Apeldoorn Activiteiten > Atlant wonen zorg welzijn > Samen genieten van de buitenlucht

Over Atlant wonen zorg welzijn

‘Wij geven ruimte’
Ruimte is een plek, je eígen omgeving met alles wat erbij hoort: geluid, geur, licht, sfeer, kleur, gedachten, je dromen. Ruimte is ook een vrijwel oneindig beschikbare plaats, een kans, mogelijkheden. Het is al dat wat wij ieder mens toewensen – cliënt, naaste, vrijwilliger, medewerker – iedereen. Wij willen die ruimte geven: een plek om jezelf te zijn. Met ruimte kun je je ontplooien, zoals je dat zelf wilt. Precies wat jou past.