Skip Navigation
Skip Sidebar

Over ons

‘Wij geven ruimte’
Ruimte is een plek, je eígen omgeving met alles wat erbij hoort: geluid, geur, licht, sfeer, kleur, gedachten, je dromen. Ruimte is ook een vrijwel oneindig beschikbare plaats, een ...

WelzijnOuderenMensen met een beperking
Deel
Op stap met een bewoner

Op stap met een bewoner

Structureel werk
Flexibele locatie
Boodschappen doenVervoerNederlandsBestuurSociaal contactMaatje & buddyActiviteiten begeleiden
Welzijn
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.4 plaatsen over.
Activiteit Delen
Atlant wonen zorg welzijn
#43875
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Atlant-wonen-zorg-welzijn/activiteiten/Op-stap-met-een-bewoner/43875 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Met de Berlingo van Atlant of met je eigen auto trekken jullie erop uit om er samen met de bewoner een leuke dag van te maken.

Uitgebreide omschrijving

In Marken Haven wonen mensen met niet aangeboren hersenletsel en of psychische problematiek. Voor deze doelgroep zijn we opzoek naar vrijwilligers die vooral voor de gezelligheid samen op pad willen gaan om b.v. boodschappen te halen, kleding kopen, winkelen, of ziekenhuis bezoek voor controles. Het is dus afwissend, en voor verschillende cliënten. Het zou fijn zijn om samen met meerdere vrijwilligers een pool te vormen, zodat u ook een keertje nee kunt zeggen.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.4 plaatsen over.
Activiteit Delen

Over Atlant wonen zorg welzijn

‘Wij geven ruimte’
Ruimte is een plek, je eígen omgeving met alles wat erbij hoort: geluid, geur, licht, sfeer, kleur, gedachten, je dromen. Ruimte is ook een vrijwel oneindig beschikbare plaats, een kans, mogelijkheden. Het is al dat wat wij ieder mens toewensen – cliënt, naaste, vrijwilliger, medewerker – iedereen. Wij willen die ruimte geven: een plek om jezelf te zijn. Met ruimte kun je je ontplooien, zoals je dat zelf wilt. Precies wat jou past.