Navigatie overslaan
Onze bewoners te begeleiden bij het spel jeu de boules

Onze bewoners te begeleiden bij het spel jeu de boules

Structureel werk · 2 uur/week
Koning Lodewijklaan 2, 7314 GD Apeldoorn, Nederland
Activiteiten begeleidenSportBuiten
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Atlant wonen zorg welzijn
#42539
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Atlant-wonen-zorg-welzijn/activiteiten/Onze-bewoners-te-begeleiden-bij-het-spel-jeu-de-boules/42539 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Gezellig in de buitenlucht samen met bewoners een jeu de Boules spelen?

Uitgebreide omschrijving

Voor De Loohof zijn we op zoek naar een vrijwilliger die het leuk vindt om onze bewoners te begeleiden bij het spel jeu de boules.

 

Dit spel wordt wekelijks op vrijdagmiddag buiten gespeeld (als het weer het toelaat) op onze mooie jeu de boules baan.

De groep wordt nu begeleid door 1 vrijwilliger, maar een vrijwilliger erbij zou erg prettig zijn. 


Werkzaamheden: je kijkt welke bewoners zich hebben opgegeven om mee te doen en helpt ze herinneren aan de activiteit. Omdat de bewoners wat minder mobiel zijn, is het fijn als je ze wil begeleiden naar het startpunt en de jeu de boules ballen wilt oprapen en weer opnieuw verdelen. Verder staat ontspanning en gezelligheid voorop.

 

Als vrijwilliger heb je recht op een reiskosten vergoeding, bieden we trainingen aan, doe je contacten op met andere mensen en vind je plezierig vrijwilligerswerk.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Atlant wonen zorg welzijn

‘Wij geven ruimte’
Ruimte is een plek, je eígen omgeving met alles wat erbij hoort: geluid, geur, licht, sfeer, kleur, gedachten, je dromen. Ruimte is ook een vrijwel oneindig beschikbare plaats, een kans, mogelijkheden. Het is al dat wat wij ieder mens toewensen – cliënt, naaste, vrijwilliger, medewerker – iedereen. Wij willen die ruimte geven: een plek om jezelf te zijn. Met ruimte kun je je ontplooien, zoals je dat zelf wilt. Precies wat jou past.

Powered by Deed‌mob Tools ·