Skip Navigation
Skip Sidebar

Over ons

‘Wij geven ruimte’
Ruimte is een plek, je eígen omgeving met alles wat erbij hoort: geluid, geur, licht, sfeer, kleur, gedachten, je dromen. Ruimte is ook een vrijwel oneindig beschikbare plaats, een ...

WelzijnOuderenMensen met een beperking
Deel
 Kookvrijwilliger

Kookvrijwilliger

Structureel werk
Gastheer/vrouw
Mensen met een beperking
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.4 plaatsen over.
Activiteit Delen
Atlant wonen zorg welzijn
#42361
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Atlant-wonen-zorg-welzijn/activiteiten/Kookvrijwilliger/42361 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Je kookt zelfstandig en bent alleen of met enkele bewoners op de huiskamer waar je gaat koken. In principe nemen de bewoners geen deel aan deze activiteit Het zijn geen culinaire hoogstandjes. Vaak is dit het afmaken van voorgekookte maaltijden. In overleg kunt u een maaltijd bereiden.

Uitgebreide omschrijving

Wie zijn wij?
 B
ij Atlant geven we ruimte, letterlijk en figuurlijk. Voor ons is de mens namelijk het allerbelangrijkste. Elk mens is prachtig. Kwetsbare mensen ondersteunen wij. Dat is ons bestaansrecht. Wij doen dit aandachtig, uit volle overtuiging, recht uit het hart! Onze medewerkers en vrijwilligers zijn daarin cruciaal, zij zijn goud waard. Zij hebben tijd voor de ander, doen waar ze goed in zijn, spreken elkaar aan en groeien.
 
Vanuit 9 locaties (5 woonzorgcentra en 4 verpleeghuizen in Apeldoorn en Beekbergen) bieden onze medewerkers zorg, wonen en welzijn aan oudere mensen, aan mensen met het syndroom van Korsakov, mensen met de ziekte van Huntington, mensen met dementie of mensen die Chronisch Psychiatrische Verpleeghuiszorg nodig hebben. Dit doen zij graag samen met vrijwilligers.
  
We organiseren jaarlijks diverse evenementen, voor bewoners en familie, voor medewerkers en vrijwilligers. We doen het samen.
  
Werkzaamheden:
Ondersteunen en begeleiden van onze bewoners.
 
Wij vragen:
Naast sociale en communicatieve vaardigheden, empathie en flexibiliteit, vragen wij een flink stuk zelfstandigheid en het vermogen om aan te pakken. Verder moet je stevig in de schoenen staan.

Wij bieden:
* een goede begeleiding, 
* inwerkperiode, 
* deskundigheidsbevordering,
* WA-ongevallenverzekering, 
* kilometervergoeding
 
Tijdsbesteding:
2 á 3 uur.
 
 
  
 

  
 
  
 
  
 
  

  
 
  

 
  
 
  
 
  
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.4 plaatsen over.
Activiteit Delen

Over Atlant wonen zorg welzijn

‘Wij geven ruimte’
Ruimte is een plek, je eígen omgeving met alles wat erbij hoort: geluid, geur, licht, sfeer, kleur, gedachten, je dromen. Ruimte is ook een vrijwel oneindig beschikbare plaats, een kans, mogelijkheden. Het is al dat wat wij ieder mens toewensen – cliënt, naaste, vrijwilliger, medewerker – iedereen. Wij willen die ruimte geven: een plek om jezelf te zijn. Met ruimte kun je je ontplooien, zoals je dat zelf wilt. Precies wat jou past.