Skip Navigation
Skip Sidebar

Over ons

‘Wij geven ruimte’
Ruimte is een plek, je eígen omgeving met alles wat erbij hoort: geluid, geur, licht, sfeer, kleur, gedachten, je dromen. Ruimte is ook een vrijwel oneindig beschikbare plaats, een ...

WelzijnOuderenMensen met een beperking
Deel
Koningin Wilhelmina zoekt,  sportieve enthousiaste vrijwilliger

Koningin Wilhelmina zoekt, sportieve enthousiaste vrijwilliger

Structureel werk · 2-4 uur/maand · Start vanaf 12 feb 2024
Operaplein 181, 7323 EJ Apeldoorn, Nederland
SportBegeleiding
WelzijnOuderenMensen met een beperking
Activiteit Delen
Atlant wonen zorg welzijn
#76423
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Atlant-wonen-zorg-welzijn/activiteiten/Koningin-Wilhelmina-zoekt-sportieve-enthousiaste-vrijwilliger/76423 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Meer bewegen goed voor u, we zoeken een vrijwilliger die samen met andere vrijwilligers, de groeiende groep bewoners, in beweging kan krijgen.

Uitgebreide omschrijving

Op maandagmiddag een maal per 14 dagen ( oneven weken) komen de bewoners naar het Grand Café, om meer te bewegen. Vrijwilligers krijgen training van een medewerker en gaan na deze training zelfstandig met de groep aan de slag. Er zijn al vrijwilligers actief bij deze sportieve activiteit maar er is nog een vrijwilliger extra nodig, zodat het team wat groter wordt en men ook een keer vrij kan zijn. De bewoners zijn enthousiast doen graag mee. Het bewegen doen we zittend op de stoel of staand achter de stoel. Kleine bewegingen die door het vaker doen misschien iets groter kunnen worden.

Belangrijk, voor deze activiteit is dat er op een vrolijke manier bewogen kan worden. Dit vraagt wat creativiteit, wat lef om een oefening ook voor te doen. Maar je moet ook verleidingskunst hebben om mensen mee te laten doen.


Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen
Apeldoorn Activiteiten > Atlant wonen zorg welzijn > Koningin Wilhelmina zoekt, sportieve enthousiaste vrijwilliger

Over Atlant wonen zorg welzijn

‘Wij geven ruimte’
Ruimte is een plek, je eígen omgeving met alles wat erbij hoort: geluid, geur, licht, sfeer, kleur, gedachten, je dromen. Ruimte is ook een vrijwel oneindig beschikbare plaats, een kans, mogelijkheden. Het is al dat wat wij ieder mens toewensen – cliënt, naaste, vrijwilliger, medewerker – iedereen. Wij willen die ruimte geven: een plek om jezelf te zijn. Met ruimte kun je je ontplooien, zoals je dat zelf wilt. Precies wat jou past.