Skip Navigation
Skip Sidebar

Over ons

‘Wij geven ruimte’
Ruimte is een plek, je eígen omgeving met alles wat erbij hoort: geluid, geur, licht, sfeer, kleur, gedachten, je dromen. Ruimte is ook een vrijwel oneindig beschikbare plaats, een ...

WelzijnOuderenMensen met een beperking
Deel
 Kom mee naar buiten

Kom mee naar buiten

Structureel werk
Maatje & buddy
Ouderen
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.2 plaatsen over.
Activiteit Delen
Atlant wonen zorg welzijn
#42386
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Atlant-wonen-zorg-welzijn/activiteiten/Kom-mee-naar-buiten/42386 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Bij Atlant geven we ruimte, letterlijk en figuurlijk. Voor ons is de mens namelijk het allerbelangrijkste. Elk mens is prachtig. Kwetsbare mensen ondersteunen wij. Dat is ons bestaansrecht. Wij doen dit aandachtig, uit volle overtuiging, recht uit het hart! Onze medewerkers, vrijwilligers en mantelzorgers zijn daarin cruciaal, zij zijn goud waard. Zij hebben tijd voor de ander, doen waar ze goed in zijn, vullen elkaar aan en groeien.

Uitgebreide omschrijving

Wie zijn wij?

Berkenhove is een locatie van Atlant, waar ontmoeting belangrijk is. Buren en of wijkbewoners komen dan ook regelmatig bij Berkenhove om deel te nemen aan verschillende activiteiten. Het Grand cafe is de plek voor een heerlijke kop koffie of thee.

Werkzaamheden

In Berkenhove woont een mevrouw die binnen in huis nog een beetje zelfstandig aan de wandel is, maar zij wil nu met het mooie weer, graag buiten een rondje maken, maar dit gaat niet zonder gebruik te maken van een rolstoel en hopelijk een vrijwilliger die mee wil en de rolstoel met mevrouw kan duwen. Onderweg is er dan tijd voor een praatje en voor aandacht dat is dubbel genieten.

Wij vragen

Minimaal een maal per week een uurtje tijd om naar buiten te gaan met mevrouw.

Wij bieden

Meer beweging en buitenlucht voor de vrijwilliger en de bewoonster. Goede kennismaking met de bewoonster en met de eerste verantwoordleijke medewerker,  zodat je wat meer achtergrond informatie hebt om een goed gesprek te kunnen hebben onderweg. Uileg over het rijden met de rolstoel. En als het nodig is wegwijs maken in de mooie omgeving van Berkenhove.

Tijdsbesteding

Minimaal 1 uur in de week maar meer mag. En de dag of het tijdstip van de wandeling kan in overleg. Wanneer het in je agenda goed uitkomt.

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.2 plaatsen over.
Activiteit Delen

Over Atlant wonen zorg welzijn

‘Wij geven ruimte’
Ruimte is een plek, je eígen omgeving met alles wat erbij hoort: geluid, geur, licht, sfeer, kleur, gedachten, je dromen. Ruimte is ook een vrijwel oneindig beschikbare plaats, een kans, mogelijkheden. Het is al dat wat wij ieder mens toewensen – cliënt, naaste, vrijwilliger, medewerker – iedereen. Wij willen die ruimte geven: een plek om jezelf te zijn. Met ruimte kun je je ontplooien, zoals je dat zelf wilt. Precies wat jou past.