Navigatie overslaan
Koken voor bewoners

Koken voor bewoners

Structureel werk
Kuiltjesweg 1, 7361 TC Beekbergen, Nederland
Welzijn
Activiteit Delen
Atlant wonen zorg welzijn
#43890
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Atlant-wonen-zorg-welzijn/activiteiten/Koken-voor-bewoners/43890 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Een verse maaltijd is lekker en gezond. De bewoners genieten van lekker eten. Ben jij die persoon die onze maaltijd wil bereiden en met ons wil eten?

Uitgebreide omschrijving

Deze vacature is voor twee locaties, die op hetzelfde terrein zijn gelegen.


Locatie Markenhof:

wordt bewoond door mensen met het syndroom van Kosakov. Het syndroom van Korsakov wordt veroorzaakt door een tekort aan vitamine B1. Dit komt vrijwel uitsluitend voor bij mensen die jarenlang teveel alcohol hebben gedronken en ook niet goed voor zichzelf gezorgd hebben.

Markenhof is verdeeld in 5 buurten. Elke buurt heeft 4 huiskamers waar 7 a 8 bewoners wonen.

Op deze woonkamers bereiden we zo vaak als het maar kan een verse warme maaltijd. Wij zoeken vrijwilligers die willen meedenken over welke maaltijd. De maaltijd voorbereiden en het is gezellig en het wordt gewaardeerd door de bewoners als je een hapje mee eet.

I.o.m. de buurt stem je dit alles af.


Locatie Marken Haven:

Hier wonen mensen met een combinatie van psychiatrische ziektebeelden/persoonlijkheidsstoornis.

Marken Haven is in afwachting op nieuwbouw. Dit is volop bezig op het terrein. Op dit moment zijn er 5 afdelingen en 5 huiskamers. In de woonkamers bereiden we zo vaak als het maar kan een verse warme maaltijd. Wij zoeken vrijwilligers die willen meedenken over welke maaltijd, de maaltijd voorbereiden. Het is gezellig en het wordt gewaardeerd door de bewoners als je een hapje mee eet.

I.o.m. de afdeling stem je dit alles af.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding

Hoe kom ik er?

Als je vanuit het centrum (Arnhemseweg) van Apeldoorn naar Beekbergen rijdt, neem na het kruispunt de 3de afslag links (Koningsweg). Rijdt rechtdoor op het Kruispunt. Volg de gele borden om te parkenren. Op de parkeerplaats zie je een bord waarop je de recepties Markenhof en marken Haven kunt volgen
Activiteit Delen

Over Atlant wonen zorg welzijn

‘Wij geven ruimte’
Ruimte is een plek, je eígen omgeving met alles wat erbij hoort: geluid, geur, licht, sfeer, kleur, gedachten, je dromen. Ruimte is ook een vrijwel oneindig beschikbare plaats, een kans, mogelijkheden. Het is al dat wat wij ieder mens toewensen – cliënt, naaste, vrijwilliger, medewerker – iedereen. Wij willen die ruimte geven: een plek om jezelf te zijn. Met ruimte kun je je ontplooien, zoals je dat zelf wilt. Precies wat jou past.

Powered by Deed‌mob Tools ·