Skip Navigation
Skip Sidebar

Over ons

‘Wij geven ruimte’
Ruimte is een plek, je eígen omgeving met alles wat erbij hoort: geluid, geur, licht, sfeer, kleur, gedachten, je dromen. Ruimte is ook een vrijwel oneindig beschikbare plaats, een ...

WelzijnOuderenMensen met een beperking
Deel
 Koken samen met bewoners

Koken samen met bewoners

Structureel werk
Koken & eten
Ouderen
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Atlant wonen zorg welzijn
#42309
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Atlant-wonen-zorg-welzijn/activiteiten/Koken-samen-met-bewoners/42309 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Bij Atlant geven we ruimte, letterlijk en figuurlijk. Voor ons is de mens namelijk het allerbelangrijkste. Elk mens is prachtig. Kwetsbare mensen ondersteunen wij. Dat is ons bestaansrecht. Wij doen dit aandachtig, uit volle overtuiging, recht uit het hart! Wij werken niet alleen nauw samen met het sociale netwerk van de bewoners maar ook met vrijwilligers. Zij zijn heel belangrijk voor ons. We geven kennis en medewerking, zodat de vrijwilliger zijn aandacht kan geven aan de bewoner.


In de Berkenhove wordt van alles georganiseerd voor de cliënten. Behalve uit veel vrijwilligers bestaat ons team uit verzorgenden, medewerkers maatschappelijke zorg en verpleegkundigen. Dat werkt plezierig want zo kun je een relatie opbouwen met elkaar.
We hebben een fijne werksfeer, en er is veel saamhorigheid. We zijn enthousiast bezig, en daar mag jij na natuurlijk ook in mee denken. Bij Atlant is er echt ruimte om jezelf te ontwikkelen; dus je kunt rekenen op een mooi aanbod van trainingen.

Uitgebreide omschrijving

Wie zijn wij?

Berkenhove kleinschalig Wonen locatie van Atlant, hier wonen 18 bewoners verdeeld over drie "huiskamers". In deze huiskamers wordt alle dagen gekookt door medewerkers. Soms worden zij ondersteund door vrijwilligers en of mantelzorgers.

Werkzaamheden

Samen met bewoners de maaltijd voorbereiden, en vooral ook de mogelijkheden van de bewoners benutten. Er is ruimte om praten over eten, groentes van vroeger, lievelingseten en wat er zoal ter tafel kan komen. Door de vrijwilliger is er meer tijd om aandacht te besteden aan de bewoners en aan de maaltijd.

 Wij vragen

 • Affiniteit met ouderen met dementie
 • Enthousiasme
 • Basisvaardigheden om te koken
 • Hygienisch kunnen werken
 • Sociaal vaardig

Wij bieden

 • Begeleiding op de werkvloer;
 • Werken met een rooster; als je dit prettig vindt
 • Je kunt mee eten met de groep
 • Goede samenwerking met collega vrijwilligers;
 • WA-ongevallen verzekering;
 • Reiskostenvergoeding.

Tijdsbesteding

Een maal per week van 16.00 tot 19.00 uur.

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Atlant wonen zorg welzijn

‘Wij geven ruimte’
Ruimte is een plek, je eígen omgeving met alles wat erbij hoort: geluid, geur, licht, sfeer, kleur, gedachten, je dromen. Ruimte is ook een vrijwel oneindig beschikbare plaats, een kans, mogelijkheden. Het is al dat wat wij ieder mens toewensen – cliënt, naaste, vrijwilliger, medewerker – iedereen. Wij willen die ruimte geven: een plek om jezelf te zijn. Met ruimte kun je je ontplooien, zoals je dat zelf wilt. Precies wat jou past.