Navigatie overslaan
Koersbal vrijwilliger

Koersbal vrijwilliger

Structureel werk · 3 uur/week
Koning Lodewijklaan 387b, 7314 AZ Apeldoorn, Nederland
BegeleidingNederlandsSociaal contactSportActiviteiten begeleiden
WelzijnOuderenSport & Recreatie
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Atlant wonen zorg welzijn
#49207
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Atlant-wonen-zorg-welzijn/activiteiten/Koersbal-vrijwilliger/49207 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Jij bent als vrijwilliger het rustpunt en het vertrouwde gezicht voor de koers-ballers. Op de maandag middag is het tijd voor een sportieve bijeenkomst.

Uitgebreide omschrijving

Woonzorgcentrum Berkenhove ligt in Apeldoorn in de buurt van het Loo. Midden in de levendige woonwijk dichtbij het centrum. Wonen in Berkenhove is heerlijk het is een locatie waarbij de buurtbewoners regelmatig binnen komen om deel te nemen aan verschillende activiteiten. Als bewoner van Berkenhove of buurtbewoner heeft u de keuze uit een ruim aanbod aan activiteiten. Bingo, handwerken, wandelen, zingen of kaarten: onze vrijwilligers maken het allemaal mogelijk.

De Koersballers kijken altijd uit naar de maandagmiddag de middag waarop zij koersballen.

Wat ga je doen?

Jij bent als vrijwilliger het rustpunt en het vertrouwde gezicht voor de koersballers. Op de maandag middag is het tijd voor een sportieve bijeenkomst. Als vrijwilliger van deze activiteit zorg je dat de mat klaar ligt. Dat de stoelen voor de deelnemers klaar staan. Dan is er tijd voor een warm welkom en er is tijd voor een rondje hoe is het vandaag? Je werkt samen met collega vrijwilligers en je spreekt af wie er de puntentelling bijhoudt, wie coacht de deelnemers, wie haalt de ballen op nadat ze gegooid zijn.

Alles is mogelijk in een moment van aandacht. Je kijkt waar de behoefte ligt bij gasten en je stemt af met de collega vrijwilligers en de gast/ bewoner wat jij hier als vrijwilliger in kunt betekenen. Je kunt gebruik maken van de ruime ervaring van de overige teamleden.

Als vrijwilliger ben je medeverantwoordelijk voor het spel materiaal , dus opruimen en schoon houden van de materialen horen daar ook bij. 

De spanning van het spel het met elkaar de worp bekijken en de koers van de bal volgen zorgt voor veel plezier bij de deelnemers.

Kennis van het spel is geen vereiste, de spelregels zijn zo geleerd.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Atlant wonen zorg welzijn

‘Wij geven ruimte’
Ruimte is een plek, je eígen omgeving met alles wat erbij hoort: geluid, geur, licht, sfeer, kleur, gedachten, je dromen. Ruimte is ook een vrijwel oneindig beschikbare plaats, een kans, mogelijkheden. Het is al dat wat wij ieder mens toewensen – cliënt, naaste, vrijwilliger, medewerker – iedereen. Wij willen die ruimte geven: een plek om jezelf te zijn. Met ruimte kun je je ontplooien, zoals je dat zelf wilt. Precies wat jou past.

Powered by Deed‌mob Tools ·