Skip Navigation
Skip Sidebar

Over ons

‘Wij geven ruimte’
Ruimte is een plek, je eígen omgeving met alles wat erbij hoort: geluid, geur, licht, sfeer, kleur, gedachten, je dromen. Ruimte is ook een vrijwel oneindig beschikbare plaats, een ...

WelzijnOuderenMensen met een beperking
Deel
Klaverjas vrijwilliger

Klaverjas vrijwilliger

Structureel werk · 3–4 uur/week · Start vanaf 11 aug 2022
Koning Lodewijklaan, 7314 Apeldoorn, Nederland
WelzijnOuderenMensen met een beperking
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Atlant wonen zorg welzijn
#55666
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Atlant-wonen-zorg-welzijn/activiteiten/Klaverjas-vrijwilliger/55666 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

De Klaverjasclub Berkenhove zit zonder vrijwilliger.

Uitgebreide omschrijving

Op de donderdagmiddag van 13.00 uur tot 16.00 uur komen er mensen vanuit de wijk en vanuit Berkenhove naar het grandcafé, voor een middagje klaverjassen. Samen met 1 of 2 collega vrijwilligers begeleid u deze middag. Als het nodig is speelt u zelf

ook een spelletje mee. U zet voor de start de kaarten en ander materiaal klaar. En u ontvangt samen met de collega vrijwilligers de deelnemers. Kijkt even of het aantal spelers uitkomt en welke mensen het eerste potje samen spelen. Als de collega vrijwilligers een keer niet kunnen dan bent een een keer alleen om de kaartclub te begeleiden.

Na afloop ruimt u de kaarten en het materiaal weer op.

Lijkt het u leuk om vrijwilliger te worden bij de Klaverjasclub, maar u kunt zelf niet klaverjassen, dan is het mogelijk om het spel te leren. Samen met anderen een potje kaarten geeft ontspanning en gezelligheid.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Atlant wonen zorg welzijn

‘Wij geven ruimte’
Ruimte is een plek, je eígen omgeving met alles wat erbij hoort: geluid, geur, licht, sfeer, kleur, gedachten, je dromen. Ruimte is ook een vrijwel oneindig beschikbare plaats, een kans, mogelijkheden. Het is al dat wat wij ieder mens toewensen – cliënt, naaste, vrijwilliger, medewerker – iedereen. Wij willen die ruimte geven: een plek om jezelf te zijn. Met ruimte kun je je ontplooien, zoals je dat zelf wilt. Precies wat jou past.