Navigatie overslaan
 Internetvrijwilliger De Loohof

Internetvrijwilliger De Loohof

Structureel werk
Apeldoorn, Gelderland, Nederland
Advies & MentoringSociaal contactComputer
Ouderen
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Atlant
#42320
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Atlant-wonen-zorg-welzijn/activiteiten/Internetvrijwilliger-De-Loohof/42320 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Door anderen op weg te helpen op het internet, gaat er ook een wereld voor jezelf open !

Uitgebreide omschrijving

Je ondersteunt deelnemers vanuit De Loohof, maar ook vanuit de wijk daaromheen, bij hun internetactiviteiten. Dit kan varieren van het schrijven van een e-mail, het opzoeken van oude klasgenoten tot van alles en nog wat. (Discretie over wat mensen op het internet doen is hierbij wel een vereiste). Op deze manier help en vergroot je de zelfredzaamheid van de deelnemers, en niet alleen op het internet. Het internetcafe is niet alleen een punt waar mensen een zinvolle tijdsbesteding aan kunnen hebben, maar door anderen zowel on-line als in levende lijve te ontmoeten verminder je ook de eenzaamheid van mensen.

Je werkdag is donderdagochtend en je bent dan samen met een andere vrijwilliger.

- Goede begeleiding, - Prettige samenwerking met collega-vrijwilligers, - We werken met een rooster, - WA/ongevallen-verzekering, - Reiskostenvergoeding, - Mogelijkheden tot deskundigheidsbevordering

 

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Atlant

‘Wij geven ruimte’
Ruimte is een plek, je eígen omgeving met alles wat erbij hoort: geluid, geur, licht, sfeer, kleur, gedachten, je dromen. Ruimte is ook een vrijwel oneindig beschikbare plaats, een kans, mogelijkheden. Het is al dat wat wij ieder mens toewensen – cliënt, naaste, vrijwilliger, medewerker – iedereen. Wij willen die ruimte geven: een plek om jezelf te zijn. Met ruimte kun je je ontplooien, zoals je dat zelf wilt. Precies wat jou past.

Powered by Deed‌mob Tools ·