Skip Navigation
Skip Sidebar

Over ons

‘Wij geven ruimte’
Ruimte is een plek, je eígen omgeving met alles wat erbij hoort: geluid, geur, licht, sfeer, kleur, gedachten, je dromen. Ruimte is ook een vrijwel oneindig beschikbare plaats, een ...

WelzijnOuderenMensen met een beperking
Deel
 Humoristische doortastende doorzetter om onze bewoners naar de orthodontist te begeleiden

Humoristische doortastende doorzetter om onze bewoners naar de orthodontist te begeleiden

Structureel werk
Buiten
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.1 plaats over.
Activiteit Delen
Atlant wonen zorg welzijn
#42443
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Atlant-wonen-zorg-welzijn/activiteiten/Humoristische-doortastende-doorzetter-om-onze-bewoners-naar-de-orthodontist-te-begeleiden/42443 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Op ons mooie terrein is een orthodontist die door een aantal van onze bewoners af en toe bezocht wordt. We zijn op zoek naar iemand die bereidt is om bewoners door weer en wind een klein stukje over ons terrein te begeleiden.

Uitgebreide omschrijving

Wie zijn wij?
Bij Atlant geven we ruimte. Letterlijk en figuurlijk. Voor ons is de mens namelijk het allerbelangrijkste. Elk mens is prachtig. Kwetsbare mensen ondersteunen wij. Dat is ons bestaansrecht. Wij doen dit aandachtig, uit volle overtuiging, recht uit het hart! Onze medewerkers, vrijwilligers en mantelzorgers zijn daarbij cruciaal, zij zijn goud waard. Zij hebben tijd voor de ander, doen waar ze goed in zijn, vullen elkaar aan en groeien.
 
Werkzaamheden:
(lopende of) in rolstoel zittende bewoners met een chronisch psychiatrische aandoening, begeleiden naar de orthodontist en terug.
 
Wij vragen:
We zijn op zoek naar een enthousiast persoon, met enige humor, maar vooral iemand die stevig in zijn schoenen staat. 
 
Wij bieden:
Een goede inwerkperiode, reiskostenvergoeding, een kerstpakket.
 
Tijdsbesteding:
1 à 2 dagdelen per week.
 
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.1 plaats over.
Activiteit Delen

Over Atlant wonen zorg welzijn

‘Wij geven ruimte’
Ruimte is een plek, je eígen omgeving met alles wat erbij hoort: geluid, geur, licht, sfeer, kleur, gedachten, je dromen. Ruimte is ook een vrijwel oneindig beschikbare plaats, een kans, mogelijkheden. Het is al dat wat wij ieder mens toewensen – cliënt, naaste, vrijwilliger, medewerker – iedereen. Wij willen die ruimte geven: een plek om jezelf te zijn. Met ruimte kun je je ontplooien, zoals je dat zelf wilt. Precies wat jou past.