Skip Navigation
Skip Sidebar

Over ons

‘Wij geven ruimte’
Ruimte is een plek, je eígen omgeving met alles wat erbij hoort: geluid, geur, licht, sfeer, kleur, gedachten, je dromen. Ruimte is ook een vrijwel oneindig beschikbare plaats, een ...

WelzijnOuderenMensen met een beperking
Deel
 Hulp bij het muziekuur op dinsdag in De Loohof

Hulp bij het muziekuur op dinsdag in De Loohof

Structureel werk
Apeldoorn, Gelderland, Nederland
Gastheer/vrouw
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Atlant wonen zorg welzijn
#42282
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Atlant-wonen-zorg-welzijn/activiteiten/Hulp-bij-het-muziekuur-op-dinsdag-in-De-Loohof/42282 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Elke dinsdagmiddag organiseren we voor onze bewoners een muziekmiddag. U begeleidt de bewoners naar het muziekuur beneden in het restaurant, u helpt met koffie inschenken, luistert samen naar verschillende muziekstukken en rondt daarna ook alles weer af.

Uitgebreide omschrijving

Atlant is een organisatie die kwaliteit van zorg hoog in het vaandel heeft.

Wij bieden zorg en woonruimte aan ouderen en andere doelgroepen. Onze cliënten verdienen de best mogelijke zorg. Dat vraagt om gemotiveerde medewerkers en vrijwilligers. Je vindt bij Atlant een uitdagende werkomgeving waar jouw capaciteiten en ontwikkeling de ruimte krijgen.


Als vrijwilliger help je de ruimte in woonzorgcentrum De Loohof klaarmaken voor de activiteit, treft andere voorbereidingen, helpt met de koffie, heb je de rust om samen met anderen naar muziek te luisteren en sta je open voor verschillende meningen en respecteert die, en helpt na afloop met mensen weer terug te begeleiden en de ruimte netjes achter te laten.

Training en deskundigheidsbevordering, Goede inwerkperiode, WA-ongevallen-verzekering, 0.19 ct. kilometervergoeding, Werkoverleg met activiteitenbegeleiding en collega-vrijwilligers

 

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Apeldoorn Activiteiten > Atlant wonen zorg welzijn > Hulp bij het muziekuur op dinsdag in De Loohof

Over Atlant wonen zorg welzijn

‘Wij geven ruimte’
Ruimte is een plek, je eígen omgeving met alles wat erbij hoort: geluid, geur, licht, sfeer, kleur, gedachten, je dromen. Ruimte is ook een vrijwel oneindig beschikbare plaats, een kans, mogelijkheden. Het is al dat wat wij ieder mens toewensen – cliënt, naaste, vrijwilliger, medewerker – iedereen. Wij willen die ruimte geven: een plek om jezelf te zijn. Met ruimte kun je je ontplooien, zoals je dat zelf wilt. Precies wat jou past.