Skip Navigation
Skip Sidebar

Over ons

‘Wij geven ruimte’
Ruimte is een plek, je eígen omgeving met alles wat erbij hoort: geluid, geur, licht, sfeer, kleur, gedachten, je dromen. Ruimte is ook een vrijwel oneindig beschikbare plaats, een ...

WelzijnOuderenMensen met een beperking
Deel
 Hulp bij het meezing-luisteruur

Hulp bij het meezing-luisteruur

Structureel werk
Apeldoorn, Gelderland, Nederland
Gastheer/vrouw
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Atlant wonen zorg welzijn
#42225
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Atlant-wonen-zorg-welzijn/activiteiten/Hulp-bij-het-meezing-luisteruur/42225 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Kom onze naar onze muzieksessie luisteren en help ondersteunen!

Uitgebreide omschrijving

Iedere dinsdagmiddag organiseren wij een meezing/ luisteruurtje met herkenbare muziek uit o.a. de schooltijd van de bewoners. Er is een vrijwilliger die de muziek uitkiest, een praatje voorbereidt, en er een gezellige middag van maakt. Maar we kunnen de hulp van een 2e vrijwilliger hierbij goed gebruiken.

De 2e vrijwilliger helpt tijdens dit muziek-uurtje door bewoners op te halen van hun appartement, koffie of thee te schenken, naast mensen te zitten en samen te luisteren, naderhand weer terug te begeleiden, en de ruimte een beetje opruimen hoort daar ook bij.

Locatie: Atlant Zorggroep De Loohof aan de Koning Lodewijklaan 2.

Verdere informatie over Atlant Zorggroep kunt u ook op de website van Atlant te vinden

 

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Apeldoorn Activiteiten > Atlant wonen zorg welzijn > Hulp bij het meezing-luisteruur

Over Atlant wonen zorg welzijn

‘Wij geven ruimte’
Ruimte is een plek, je eígen omgeving met alles wat erbij hoort: geluid, geur, licht, sfeer, kleur, gedachten, je dromen. Ruimte is ook een vrijwel oneindig beschikbare plaats, een kans, mogelijkheden. Het is al dat wat wij ieder mens toewensen – cliënt, naaste, vrijwilliger, medewerker – iedereen. Wij willen die ruimte geven: een plek om jezelf te zijn. Met ruimte kun je je ontplooien, zoals je dat zelf wilt. Precies wat jou past.