Navigatie overslaan
 Hulp bij bewegingsactiviteit

Hulp bij bewegingsactiviteit

Structureel werk
Apeldoorn, Gelderland, Nederland
Gastheer/vrouw
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Atlant wonen zorg welzijn
#42638
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Atlant-wonen-zorg-welzijn/activiteiten/Hulp-bij-bewegingsactiviteit/42638 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Samen met cliënten zet ook u uw beste beentje voor!

Uitgebreide omschrijving

Wie zijn wij?


Atlant is een organisatie die kwaliteit van zorg hoog in het vaandel heeft. Wij bieden zorg en woonruimte aan ouderen en andere doelgroepen. Onze cliënten verdienen de best mogelijke zorg. Dat vraagt om gemotiveerde medewerkers en vrijwilligers. Je vindt bij Atlant een uitdagende werkomgeving waar jouw capaciteiten en ontwikkeling de ruimte krijgen.


Werkzaamheden


U ondersteunt onze docent bij een bewegingsactiviteit voor ouderen. Iedere donderdagochtend van 10.30 uur tot 11.30 uur komen de deelnemende clienten samen om met elkaar wat bewegingsoefeningen te doen. Voor deze gelegenheid haalt u wanneer nodig mensen op Samen met de docent helpt u de mensen, u doet bewegingen voor en mee. Actief meedoen en enthousiasmeren zijn dus gewenst.


 Wij vragen


  • Een actieve houding;
  • Vriendelijk, toegankelijk, geduldig;
  • Goede spreekvaardigheid (beleefd);
  • Dienstverlenend;
  • Representatief.

Wij bieden


Training en deskundigheidsbevordering, Goede inwerkperiode, WA-ongevallen-verzekering, 0.19 ct. kilometervergoeding, Werkoverleg met activiteitenbegeleiding en collega-vrijwilligers


Tijdsbesteding 


+/- 2 uur p.w.

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Atlant wonen zorg welzijn

‘Wij geven ruimte’
Ruimte is een plek, je eígen omgeving met alles wat erbij hoort: geluid, geur, licht, sfeer, kleur, gedachten, je dromen. Ruimte is ook een vrijwel oneindig beschikbare plaats, een kans, mogelijkheden. Het is al dat wat wij ieder mens toewensen – cliënt, naaste, vrijwilliger, medewerker – iedereen. Wij willen die ruimte geven: een plek om jezelf te zijn. Met ruimte kun je je ontplooien, zoals je dat zelf wilt. Precies wat jou past.

Powered by Deed‌mob Tools ·