Skip Navigation
Skip Sidebar

Over ons

‘Wij geven ruimte’
Ruimte is een plek, je eígen omgeving met alles wat erbij hoort: geluid, geur, licht, sfeer, kleur, gedachten, je dromen. Ruimte is ook een vrijwel oneindig beschikbare plaats, een ...

WelzijnOuderenMensen met een beperking
Deel
 Hobbygroep voor ouderen

Hobbygroep voor ouderen

Structureel werk
Apeldoorn, Gelderland, Nederland
Gastheer/vrouw
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Atlant wonen zorg welzijn
#42338
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Atlant-wonen-zorg-welzijn/activiteiten/Hobbygroep-voor-ouderen/42338 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Voor de wekelijks hobbygroep op dinsdagochtend in De Loohof zijn wij op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om samen met onze bewoners creatief bezig te zijn.

Uitgebreide omschrijving

Wie zijn wij?

Bij Atlant geven we ruimte, letterlijk en figuurlijk. Voor ons is de mens namelijk het allerbelangrijkste. Elk mens is prachtig. Kwetsbare mensen ondersteunen wij. Dat is ons bestaansrecht. Wij doen dit aandachtig, uit volle overtuiging, recht uit het hart! Onze medewerkers en vrijwilligers zijn daarin cruciaal, zij zijn goud waard. Zij hebben tijd voor de ander, doen waar ze goed in zijn, spreken elkaar aan en groeien. Wij werken niet alleen nauw samen met het sociale netwerk van de bewoners maar ook met vrijwilligers. Zij zijn heel belangrijk voor ons. We geven kennis en medewerking, zodat de vrijwilliger zijn aandacht kan geven aan de bewoner.

 

 

Werkzaamheden

Bewoners ophalen voor de hobbygroep, koffie en thee schenken. Bewoners helpen waar nodig bij bijv breien, tekenen, schilderen. Gezamenlijk opruimen

 

Wij vragen

Een actieve en zelfstandige werkhouding;

  • Gastvrijheid, vriendelijkheid en toegankelijkheid;
  • Ruimdenkend en geduldig;
  • Goede communicatieve vaardigheden;
  • Dienstverlenend;
  • Het leuk vinden om creatief bezig te zijn

 

Wij bieden

training en deskundigheidsbevordering

goede inwerkperiode

WA-ongevallen-verzekering

0.19 ct. kilometervergoeding

werkoverleg met activiteitenbegeleiding en collega-vrijwilligers.

 

Tijdsbesteding

De hobbygroep is wekelijks op dinsdagochtend van 10:00 uur tot 11:30 uur

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Atlant wonen zorg welzijn

‘Wij geven ruimte’
Ruimte is een plek, je eígen omgeving met alles wat erbij hoort: geluid, geur, licht, sfeer, kleur, gedachten, je dromen. Ruimte is ook een vrijwel oneindig beschikbare plaats, een kans, mogelijkheden. Het is al dat wat wij ieder mens toewensen – cliënt, naaste, vrijwilliger, medewerker – iedereen. Wij willen die ruimte geven: een plek om jezelf te zijn. Met ruimte kun je je ontplooien, zoals je dat zelf wilt. Precies wat jou past.