Skip Sidebar

Over ons

‘Wij geven ruimte’
Ruimte is een plek, je eígen omgeving met alles wat erbij hoort: geluid, geur, licht, sfeer, kleur, gedachten, je dromen. Ruimte is ook een vrijwel oneindig beschikbare plaats, een ...

WelzijnOuderenMensen met een beperking
Deel

Helpende kok voor Crocus, Heemhof, de Maten

Structureel werk
Apeldoorn, Gelderland, Nederland
Gastheer/vrouw
Ouderen
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Atlant wonen zorg welzijn
#42730
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Atlant-wonen-zorg-welzijn/activiteiten/Helpende-kok-voor-Crocus-Heemhof-de-Maten/42730 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

De cliënten helpen en samen te koken, ze te betrekken bij de maaltijd, levert een fijne atmosfeer en lekkerder eten op !

Uitgebreide omschrijving

NADERE OMSCHRIJVING

Wij zoeken voor onze groep clienten een kok die helpt samen een menu op te stellen, samen te koken, te serveren, en te eten, en misschien een handje te helpen. Affiniteit met Huntington is een pre, alsmede het volgen van de cursus "Niet stikken maar slikken" . Ook de bereidheid om het menu aan te passen aan de wensen, en beperkingen, van de clienten is erg belangrijk.

PRAKTISCHE INFORMATIE

- goede persoonlijke begeleiding, - goede inwerkperiode, - WA-ongevallenverzekering, - 0,19 ct. kilometervergoeding, - training / deskundigheidsbevordering gericht op de taak, - werkoverleg met collega-vrijwilligers

RECLAME

Als je het eten samen maakt en op eet, is het een stuk lekkerder !

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Apeldoorn Activiteiten > Atlant wonen zorg welzijn > Helpende kok voor Crocus, Heemhof, de Maten

Over Atlant wonen zorg welzijn

‘Wij geven ruimte’
Ruimte is een plek, je eígen omgeving met alles wat erbij hoort: geluid, geur, licht, sfeer, kleur, gedachten, je dromen. Ruimte is ook een vrijwel oneindig beschikbare plaats, een kans, mogelijkheden. Het is al dat wat wij ieder mens toewensen – cliënt, naaste, vrijwilliger, medewerker – iedereen. Wij willen die ruimte geven: een plek om jezelf te zijn. Met ruimte kun je je ontplooien, zoals je dat zelf wilt. Precies wat jou past.