Skip Sidebar

Over ons

‘Wij geven ruimte’
Ruimte is een plek, je eígen omgeving met alles wat erbij hoort: geluid, geur, licht, sfeer, kleur, gedachten, je dromen. Ruimte is ook een vrijwel oneindig beschikbare plaats, een ...

WelzijnOuderenMensen met een beperking
Deel

Helpende Hand

Structureel werk
Buiten
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.3 plaatsen over.
Activiteit Delen
Atlant wonen zorg welzijn
#42438
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Atlant-wonen-zorg-welzijn/activiteiten/Helpende-Hand/42438 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Je ondersteunt op woensdagmiddag de “Gesprekskring”. Je haalt en brengt mensen.
Hier worden levensbeschouwelijke zaken besproken en zaken die ter tafel komen. Je neemt deel aan het gesprek en schenkt koffie met koek.

Uitgebreide omschrijving

Wie zijn wij?
Bij Atlant geven we ruimte. Letterlijk en figuurlijk. Voor ons is de mens namelijk het allerbelangrijkste. Elk mens is prachtig. Kwetsbare mensen ondersteunen wij. Dat is ons bestaansrecht. Wij doen dit aandachtig, uit volle overtuiging, recht uit het hart! Onze medewerkers, vrijwilligers en mantelzorgers zijn daarbij cruciaal, zij zijn goud waard. Zij hebben tijd voor de ander, doen waar ze goed in zijn, vullen elkaar aan en groeien.
Locatie Marken Haven heeft bewoners met Chronisch Psychiatrie.
 
Werkzaamheden:
Bewoners naar de beschikbare ruimte brengen en halen. In de even weken bij het Immendaal en oneven weken bij Marken Haven.
 
Wij vragen:
Inzicht op het leven en inlevingsvermogen in de doelgroep.
 
Wij bieden:
Collegialiteit en een goede sfeer, onkostenvergoeding en kerstpakket.
 
Tijdsbesteding 
In overleg.
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.3 plaatsen over.
Activiteit Delen

Over Atlant wonen zorg welzijn

‘Wij geven ruimte’
Ruimte is een plek, je eígen omgeving met alles wat erbij hoort: geluid, geur, licht, sfeer, kleur, gedachten, je dromen. Ruimte is ook een vrijwel oneindig beschikbare plaats, een kans, mogelijkheden. Het is al dat wat wij ieder mens toewensen – cliënt, naaste, vrijwilliger, medewerker – iedereen. Wij willen die ruimte geven: een plek om jezelf te zijn. Met ruimte kun je je ontplooien, zoals je dat zelf wilt. Precies wat jou past.