Skip Navigation
Skip Sidebar

Over ons

‘Wij geven ruimte’
Ruimte is een plek, je eígen omgeving met alles wat erbij hoort: geluid, geur, licht, sfeer, kleur, gedachten, je dromen. Ruimte is ook een vrijwel oneindig beschikbare plaats, een ...

WelzijnOuderenMensen met een beperking
Deel
Groene vingers in ons tuintje

Groene vingers in ons tuintje

Taak · 2–4 uur
Soerenseweg 25, 7314CA Apeldoorn, Nederland
Buiten
WelzijnOuderenMensen met een beperking
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.2 plaatsen over.
Activiteit Delen
Atlant wonen zorg welzijn
#54362
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Atlant-wonen-zorg-welzijn/activiteiten/Groene-vingers-in-ons-tuintje/54362 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Heb je groene vingers?
Houdt je van zelfstandig werken? Dat komt mooi uit, want Berkenhove wil van de zomer mooie tuintjes, en jij kunt daarbij helpen.

Uitgebreide omschrijving

Op Kleinschalig Wonen (KSW) Berkenhove willen ze graag dat de tuintjes er in de zomer mooi onderhouden uitzien. Tuintjes waar graag naar gekeken wordt. Heb jij het in de (groene) vingers en al wat snel tijd beschikbaar om daar voor te zorgen?


Wat ga je doen? Je zorgt ervoor dat de tuintjes er gezellig uitzien en onkruid vrij zijn. Dode bladeren worden verwijderd en zo nodig plant je nieuwe plantjes. Je maakt er een leuk geheel van.


Wat neemt je daarvoor mee? Je hebt groene vingers en weet wat er in een tuin moet gebeuren en je kan zelfstandig werken.

Je kan per direct beginnen en verder zelf je tijd indelen.


Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.2 plaatsen over.
Activiteit Delen
Apeldoorn Activiteiten > Atlant wonen zorg welzijn > Groene vingers in ons tuintje

Over Atlant wonen zorg welzijn

‘Wij geven ruimte’
Ruimte is een plek, je eígen omgeving met alles wat erbij hoort: geluid, geur, licht, sfeer, kleur, gedachten, je dromen. Ruimte is ook een vrijwel oneindig beschikbare plaats, een kans, mogelijkheden. Het is al dat wat wij ieder mens toewensen – cliënt, naaste, vrijwilliger, medewerker – iedereen. Wij willen die ruimte geven: een plek om jezelf te zijn. Met ruimte kun je je ontplooien, zoals je dat zelf wilt. Precies wat jou past.