Skip Sidebar

Over ons

‘Wij geven ruimte’
Ruimte is een plek, je eígen omgeving met alles wat erbij hoort: geluid, geur, licht, sfeer, kleur, gedachten, je dromen. Ruimte is ook een vrijwel oneindig beschikbare plaats, een ...

WelzijnOuderenMensen met een beperking
Deel

Gastvrouw/heer locatie De Loohof

Structureel werk · 2–4 uur/week
Koning Lodewijklaan 2, 7314 GD Apeldoorn, Nederland
WelzijnOuderenZorg
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Atlant wonen zorg welzijn
#52686
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Atlant-wonen-zorg-welzijn/activiteiten/Gastvrouwheer-locatie-De-Loohof/52686 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Voor de gezellig ingerichte huiskamer van een etage, zijn wij op zoek naar vrijwilligers die willen ondersteunen bij diverse werkzaamheden zoals het ontbijt.

Uitgebreide omschrijving

UITGEBREIDE OMSCHRIJVING

Wie zijn wij: Bij Atlant geven we ruimte. Letterlijk en figuurlijk. Voor ons is de mens namelijk het allerbelangrijkste. Elk mens is prachtig. Kwetsbare mensen ondersteunen wij. Dat is ons bestaansrecht. Wij doen dit aandachtig, uit volle overtuiging, recht uit het hart! Onze medewerkers, vrijwilligers en mantelzorgers zijn daarbij cruciaal, zij zijn goud waard. Zij hebben tijd voor de ander, doen waar ze goed in zijn, vullen elkaar aan en groeien.

Werkzaamheden: het team van medewerkers ondersteunen bij de werkzaamheden in de huiskamer. Deze werkzaamheden bestaan uit het doen van een spelletje met een bewoner, samen een praatje maken, koffie/ thee zetten, tafel dekken en helpen bij het voorbereiden van de maaltijd. Kortom; het creëren van een huiselijke sfeer waarbij het contact met bewoners voorop staat

 

Wij vragen: iemand die graag de handen uit de mouwen steekt, zelfstandig kan werken, een luisterend oor heeft, geduldig is en affiniteit heeft met dementerende ouderen

 

Wij bieden: training en deskundigheidsbevordering, goede inwerkperiode, €0,19 ct per km reiskostenvergoeding, prettige werksfeer, contact met andere vrijwilligers.

 

Tijdsbesteding: 1 keer per week op een door u zelf te bepalen dag

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Atlant wonen zorg welzijn

‘Wij geven ruimte’
Ruimte is een plek, je eígen omgeving met alles wat erbij hoort: geluid, geur, licht, sfeer, kleur, gedachten, je dromen. Ruimte is ook een vrijwel oneindig beschikbare plaats, een kans, mogelijkheden. Het is al dat wat wij ieder mens toewensen – cliënt, naaste, vrijwilliger, medewerker – iedereen. Wij willen die ruimte geven: een plek om jezelf te zijn. Met ruimte kun je je ontplooien, zoals je dat zelf wilt. Precies wat jou past.