Skip Navigation
Skip Sidebar

Over ons

‘Wij geven ruimte’
Ruimte is een plek, je eígen omgeving met alles wat erbij hoort: geluid, geur, licht, sfeer, kleur, gedachten, je dromen. Ruimte is ook een vrijwel oneindig beschikbare plaats, een ...

WelzijnOuderenMensen met een beperking
Deel
 Gastvrij in De Loohof

Gastvrij in De Loohof

Structureel werk
Apeldoorn, Gelderland, Nederland
Gastheer/vrouw
Ouderen
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.4 plaatsen over.
Activiteit Delen
Atlant wonen zorg welzijn
#42284
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Atlant-wonen-zorg-welzijn/activiteiten/Gastvrij-in-De-Loohof/42284 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Voor de zaterdag- en/ of zondagmiddag zijn we in De Loohof op zoek naar mensen die willen assisteren in ons restaurant.

Uitgebreide omschrijving

Wie zijn wij?

Bij Atlant geven we ruimte, letterlijk en figuurlijk. Voor ons is de mens namelijk het allerbelangrijkste. Elk mens is prachtig. Kwetsbare mensen ondersteunen wij. Dat is ons bestaansrecht. Wij doen dit aandachtig, uit volle overtuiging, recht uit het hart! Onze medewerkers en vrijwilligers zijn daarin cruciaal, zij zijn goud waard. Zij hebben tijd voor de ander, doen waar ze goed in zijn, spreken elkaar aan en groeien. Wij werken niet alleen nauw samen met het sociale netwerk van de bewoners maar ook met vrijwilligers. Zij zijn heel belangrijk voor ons. We geven kennis en medewerking, zodat de vrijwilliger zijn aandacht kan geven aan de bewoner.

 

Werkzaamheden

Als gastvrouw/ heer ontvangt u de bewoners en evt bezoek in het restaurant, u maakt een praatje met ze, schenkt thee/ koffie/ frisdrank in. U houdt de tafels netjes houden en ruimt de kopjes af.

 

Wij vragen

Gastvrije mensen die affiniteit hebben met ouderen

 

Wij bieden

Als vrijwilliger van Atlant Zorggroep heeft u recht op een reiskostenvergoeding, sluiten we een ongevallenverzekering voor u af en kunt u deelnemen aan diverse trainingen.

 

Tijdsbesteding

Zaterdag en/ of zondag van 15:30 uur tot 16:30 uur

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.4 plaatsen over.
Activiteit Delen

Over Atlant wonen zorg welzijn

‘Wij geven ruimte’
Ruimte is een plek, je eígen omgeving met alles wat erbij hoort: geluid, geur, licht, sfeer, kleur, gedachten, je dromen. Ruimte is ook een vrijwel oneindig beschikbare plaats, een kans, mogelijkheden. Het is al dat wat wij ieder mens toewensen – cliënt, naaste, vrijwilliger, medewerker – iedereen. Wij willen die ruimte geven: een plek om jezelf te zijn. Met ruimte kun je je ontplooien, zoals je dat zelf wilt. Precies wat jou past.