Skip Navigation
Skip Sidebar

Over ons

‘Wij geven ruimte’
Ruimte is een plek, je eígen omgeving met alles wat erbij hoort: geluid, geur, licht, sfeer, kleur, gedachten, je dromen. Ruimte is ook een vrijwel oneindig beschikbare plaats, een ...

WelzijnOuderenMensen met een beperking
Deel
 Flexibele ondersteuner

Flexibele ondersteuner

Structureel werk
Vervoer
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.4 plaatsen over.
Activiteit Delen
Atlant wonen zorg welzijn
#42362
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Atlant-wonen-zorg-welzijn/activiteiten/Flexibele-ondersteuner/42362 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Voor onze bewoners van locatie Marken Haven in Beekbergen zoeken we een poule van mensen, die bereidt is om incidenteel ingezet te worden om hen bv. naar familie of naar het ziekenhuis te begeleiden. Dit kan aan de andere kant van Nederland zijn, al naar gelang de situatie.

Uitgebreide omschrijving

Wie zijn wij?
Bij Atlant geven we ruimte. Letterlijk en figuurlijk. Voor ons is de mens namelijk het allerbelangrijkste. Elk mens is prachtig. Kwetsbare mensen ondersteunen wij. Dat is ons bestaansrecht. Wij doen dit aandachtig, uit volle overtuiging, recht uit het hart! Onze medewerkers, vrijwilligers en mantelzorgers zijn daarbij cruciaal, zij zijn goud waard. Zij hebben tijd voor de ander, doen waar ze goed in zijn, vullen elkaar aan en groeien.
Locatie Marken Haven heeft bewoners met Chronisch Psychiatrie.
 
Werkzaamheden:
Sommige bewoners hebben hun familie verder weg wonen, maar zijn nog wel onder begeleiding in staat om hen te bezoeken. 
Als bewoners naar hun bezoek gaan, in overleg met de afdeling, kunt u met de taxi, eigen vervoer of evt. met een auto van Atlant de afstanden afleggen.
 
Wij vragen:
Mensen die stevig in hun schoenen staan en zich willen verbinden met onze organisatie en locatie, ondanks dat we niet op frequente basis een beroep op u willen en kunnen doen.
 
Wij bieden:
Een fijne inwerkperiode, deskundigheidsbevordering, trainingen en reiskostenvergoeding.
 
Tijdsbesteding:
De frequentie is zeer variabel. Als mensen voor bestraling naar b.v. Utrecht gaan, kan het soms dagelijks zijn gedurende een bepaalde periode.
 
 
  
 
  
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.4 plaatsen over.
Activiteit Delen

Over Atlant wonen zorg welzijn

‘Wij geven ruimte’
Ruimte is een plek, je eígen omgeving met alles wat erbij hoort: geluid, geur, licht, sfeer, kleur, gedachten, je dromen. Ruimte is ook een vrijwel oneindig beschikbare plaats, een kans, mogelijkheden. Het is al dat wat wij ieder mens toewensen – cliënt, naaste, vrijwilliger, medewerker – iedereen. Wij willen die ruimte geven: een plek om jezelf te zijn. Met ruimte kun je je ontplooien, zoals je dat zelf wilt. Precies wat jou past.