Navigatie overslaan
 De Loohof bewoners zijn op zoek naar vrijwilligers!

De Loohof bewoners zijn op zoek naar vrijwilligers!

Structureel werk
Apeldoorn, Gelderland, Nederland
Buiten
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Atlant wonen zorg welzijn
#42534
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Atlant-wonen-zorg-welzijn/activiteiten/De-Loohof-bewoners-zijn-op-zoek-naar-vrijwilligers/42534 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Bij De Loohof zijn wij op zoek naar vrijwilligers die een zinvolle invulling zoeken voor hun weekend. Veel mensen hebben in het weekend andere activiteiten en hierdoor is het lastig om mensen te vinden. Maar we hebben bewoners die juist in het weekend uitkijken naar de komst van een vrijwilliger.

Uitgebreide omschrijving

Wie zijn wij?

Atlant is een organisatie die kwaliteit van zorg hoog in het vaandel heeft. Wij bieden zorg- en woonruimte aan ouderen en andere doelgroepen. Onze cliënten verdienen de best mogelijke zorg. Dat vraagt om gemotiveerde medewerkers en vrijwilligers. Je vindt bij Atlant een uitdagende werkomgeving waar jouw capaciteiten en ontwikkeling de ruimte krijgen.

 

Werkzaamheden

Er zijn in het weekend diverse taken waaronder:

gastvrouw/ heer in het restaurant. Waarbij je bewoners ontvangt, een praatje met ze maakt, helpt tafel dekken en maaltijden serveert.


Bezoeken van ouderen: je bezoekt bewoners die weinig bezoek krijgen in het weekend. Je kunt evt samen gaan wandelen of voorlezen. Net waar behoefte aan is.


Deze werkzaamheden zijn corona proof uit te voerenWij vragen

Iemand die affiniteit heeft met ouderen. Geduldig en sociaal is, inlevingsvermogen heeft en zelfstandig kan werken.Wij bieden

Training en deskundigheidsbevordering, goede inwerkperiode, WA-ongevallen-verzekering, 0.19 ct. kilometervergoeding, werkoverleg met vrijwilligerscoördinator en collega-vrijwilligers.


Tijdsbesteding

Een dagdeel op zaterdag of zondag. Tijden in overleg, maar ook flexibel in te plannen


...

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Atlant wonen zorg welzijn

‘Wij geven ruimte’
Ruimte is een plek, je eígen omgeving met alles wat erbij hoort: geluid, geur, licht, sfeer, kleur, gedachten, je dromen. Ruimte is ook een vrijwel oneindig beschikbare plaats, een kans, mogelijkheden. Het is al dat wat wij ieder mens toewensen – cliënt, naaste, vrijwilliger, medewerker – iedereen. Wij willen die ruimte geven: een plek om jezelf te zijn. Met ruimte kun je je ontplooien, zoals je dat zelf wilt. Precies wat jou past.

Powered by Deed‌mob Tools ·