Skip Navigation
Skip Sidebar

Over ons

‘Wij geven ruimte’
Ruimte is een plek, je eígen omgeving met alles wat erbij hoort: geluid, geur, licht, sfeer, kleur, gedachten, je dromen. Ruimte is ook een vrijwel oneindig beschikbare plaats, een ...

WelzijnOuderenMensen met een beperking
Deel
Borreluur ondersteuner

Borreluur ondersteuner

Structureel werk · 2–3 uur/week · Start vanaf 2 sep 2022
Dokter Piekemalaan, 7339 MD Ugchelen, Nederland
Gastheer/vrouw
WelzijnOuderenMensen met een beperking
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.4 plaatsen over.
Activiteit Delen
Atlant wonen zorg welzijn
#56073
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Atlant-wonen-zorg-welzijn/activiteiten/Borreluur-ondersteuner/56073 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

In de coronatijd konden er veel activiteiten niet door gaan, maar het borreluurtje ging wel door. Door groot succes zoeken we vrijwilligers ter ondersteuning.

Uitgebreide omschrijving

Kent u ze nog een jonkie, een citroentje met suiker, een advocaatje met slagroom, boeren jongens. 


In de coronatijd konden er veel activiteiten niet door gaan, maar het borreluurtje 1 maal per 14 dagen ging wel door. En omdat bewoners dat zo gezellig vinden is het borreluurtje nu iedere vrijdagmiddag te bezoeken. Je begrijpt dat we dan ook opzoek zijn naar gezellige vrijwilligers die makkelijk een praatje maken met ouderen en die dus op de vrijdagmiddag willen helpen met het schenken van een borreltje voor de bewoners, die hier zo van genieten. Er is tijd om bij de bewoners te zitten een praatje met ze te maken. Als er behoefte is aan een muziekje of een spelletje dan kan dat ook. Zo als je hier kunt lezen het is een gezellige middag ontspannen. Er is tijdens het borreluurtje een medewerker aanwezig en een collega vrijwilliger. Je kunt rekenen op 19 bewoners die graag een middagje komen genieten en borrelen. Voor de activiteit help je mee met het klaar zetten van de glaasjes de drankjes. En je probeert samen een gezellige sfeer neer te zetten. Na afloop help je mee met het opruimen van de zaal en de het opruimen van de vaat.

Kun je een vrijdagmiddag of iedere vrijdagmiddag laat dit dan weten aan Hetty Waanders coördinator vrijwillige inzet Sprengenhof. 

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.4 plaatsen over.
Activiteit Delen

Over Atlant wonen zorg welzijn

‘Wij geven ruimte’
Ruimte is een plek, je eígen omgeving met alles wat erbij hoort: geluid, geur, licht, sfeer, kleur, gedachten, je dromen. Ruimte is ook een vrijwel oneindig beschikbare plaats, een kans, mogelijkheden. Het is al dat wat wij ieder mens toewensen – cliënt, naaste, vrijwilliger, medewerker – iedereen. Wij willen die ruimte geven: een plek om jezelf te zijn. Met ruimte kun je je ontplooien, zoals je dat zelf wilt. Precies wat jou past.