Skip Navigation
Skip Sidebar

Over ons

‘Wij geven ruimte’
Ruimte is een plek, je eígen omgeving met alles wat erbij hoort: geluid, geur, licht, sfeer, kleur, gedachten, je dromen. Ruimte is ook een vrijwel oneindig beschikbare plaats, een ...

WelzijnOuderenMensen met een beperking
Deel
 Bloemschikken in De Loohof

Bloemschikken in De Loohof

Structureel werk
Apeldoorn, Gelderland, Nederland
Buiten
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Atlant wonen zorg welzijn
#42228
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Atlant-wonen-zorg-welzijn/activiteiten/Bloemschikken-in-De-Loohof/42228 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Bloemen houden van mensen ! Schikt het u om met anderen te komen bloemschikken ?

Uitgebreide omschrijving

NADERE OMSCHRIJVING

Bij het ontmoetingspunt van locatie De Loohof, waar zowel bewoners van de locatie als geïnteresseerden uit de wijk samenkomen, organiseren wij maandelijks de activiteit Bloemschikken.


We zoeken iemand die 1 x per maand op donderdagmiddag (3e van de maand) met een andere vrijwilliger de groep bij het bloemschikken kan begeleiden. Creativiteit en enige kennis van het bloemschikken, om kunnen gaan met ouderen, geduldig en sociaal vaardig zijn aspecten die bij deze vacature horen.

PRAKTISCHE INFORMATIE

- WA-ongevallenverzekering, - Kilometervergoeding 0,19 ct, - Mogelijkheden tot deskundigheidsbevordering, - Werkoverleg met collega-vrijwilligers

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Apeldoorn Activiteiten > Atlant wonen zorg welzijn > Bloemschikken in De Loohof

Over Atlant wonen zorg welzijn

‘Wij geven ruimte’
Ruimte is een plek, je eígen omgeving met alles wat erbij hoort: geluid, geur, licht, sfeer, kleur, gedachten, je dromen. Ruimte is ook een vrijwel oneindig beschikbare plaats, een kans, mogelijkheden. Het is al dat wat wij ieder mens toewensen – cliënt, naaste, vrijwilliger, medewerker – iedereen. Wij willen die ruimte geven: een plek om jezelf te zijn. Met ruimte kun je je ontplooien, zoals je dat zelf wilt. Precies wat jou past.