Skip Navigation
Skip Sidebar

Over ons

‘Wij geven ruimte’
Ruimte is een plek, je eígen omgeving met alles wat erbij hoort: geluid, geur, licht, sfeer, kleur, gedachten, je dromen. Ruimte is ook een vrijwel oneindig beschikbare plaats, een ...

WelzijnOuderenMensen met een beperking
Deel
Bingo liefhebber

Bingo liefhebber

Structureel werk · 2-4 uur/maand · Start vanaf 4 feb 2024
Operaplein 181, 7323 EJ Apeldoorn, Nederland
Activiteiten begeleidenBegeleidingSociaal contact
WelzijnOuderenMensen met een beperking
Aanmeldingen sluiten in 23 days.
Activiteit Delen
Atlant wonen zorg welzijn
#76450
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Atlant-wonen-zorg-welzijn/activiteiten/Bingo-liefhebber/76450 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Bewoners doen graag mee aan een avondje bingo spelen. Vrijwilligers organiseren elke donderdagavond de Bingo. Spanning rondom het juiste balletje.

Uitgebreide omschrijving

Iedere donderdagavond ( behalve feestdagen)

spelen we het spel Bingo met onze bewoners. We kunnen hierbij niet zonder de hulp van vrijwilligers en zijn daarom op zoek naar u.

De bingo begint om 19.00 uur en duurt anderhalf uur. Tussendoor wordt er een kopje koffie gedronken en is er ruimte om een praatje te maken. Voor die tijd zetten we alles klaar en daarna ruimen we gezamenlijk op.

Als vrijwilliger wordt u begeleidt door een vrijwilligerscoördinator, heeft u recht op reiskostenvergoeding, sluiten we een collectieve ongevallen verzekering voor u af. U krijgt jaarlijks een leuk kerstpakket. Hiernaast komt u in contact met leuke mensen en een prettige werkomgeving.

Een leuke manier om iets voor een ander te betekenen. Het gaat om een inval taak. U bent niet iedere week aan de beurt, wel even tijdens het inwerken.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

Aanmeldingen sluiten in 23 days.
Activiteit Delen

Over Atlant wonen zorg welzijn

‘Wij geven ruimte’
Ruimte is een plek, je eígen omgeving met alles wat erbij hoort: geluid, geur, licht, sfeer, kleur, gedachten, je dromen. Ruimte is ook een vrijwel oneindig beschikbare plaats, een kans, mogelijkheden. Het is al dat wat wij ieder mens toewensen – cliënt, naaste, vrijwilliger, medewerker – iedereen. Wij willen die ruimte geven: een plek om jezelf te zijn. Met ruimte kun je je ontplooien, zoals je dat zelf wilt. Precies wat jou past.