Skip Navigation
Skip Sidebar

Over ons

‘Wij geven ruimte’
Ruimte is een plek, je eígen omgeving met alles wat erbij hoort: geluid, geur, licht, sfeer, kleur, gedachten, je dromen. Ruimte is ook een vrijwel oneindig beschikbare plaats, een ...

WelzijnOuderenMensen met een beperking
Deel
Bezoekvrijwilliger

Bezoekvrijwilliger

Taak · 0–2 uur
Ugchelen, Gelderland, Nederland
Sociaal contactMaatje & buddy
WelzijnOuderenMensen met een beperking
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Atlant wonen zorg welzijn
#56223
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Atlant-wonen-zorg-welzijn/activiteiten/Bezoekvrijwilliger/56223 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Voor een van onze bewoners zijn wij op zoek naar een vrijwilliger die haar regelmatig wil bezoeken voor een praatje of een wandelingetje.

Uitgebreide omschrijving

Een van de bewoners van Sprengenhof zou graag wat vaker bezoek willen ontvangen. Mw. heeft een brede interesse, puzzelt, handwerkt en wandelt graag. Ook maakt zij graag gewoon even een praatje. Lijkt het u leuk om af en toe even naar deze gezellige dame toe te gaan?

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Atlant wonen zorg welzijn

‘Wij geven ruimte’
Ruimte is een plek, je eígen omgeving met alles wat erbij hoort: geluid, geur, licht, sfeer, kleur, gedachten, je dromen. Ruimte is ook een vrijwel oneindig beschikbare plaats, een kans, mogelijkheden. Het is al dat wat wij ieder mens toewensen – cliënt, naaste, vrijwilliger, medewerker – iedereen. Wij willen die ruimte geven: een plek om jezelf te zijn. Met ruimte kun je je ontplooien, zoals je dat zelf wilt. Precies wat jou past.