Skip Navigation
Skip Sidebar

Over ons

‘Wij geven ruimte’
Ruimte is een plek, je eígen omgeving met alles wat erbij hoort: geluid, geur, licht, sfeer, kleur, gedachten, je dromen. Ruimte is ook een vrijwel oneindig beschikbare plaats, een ...

WelzijnOuderenMensen met een beperking
Deel
 Bezoeker voor man met belangstelling voor boeken en geschiedenis

Bezoeker voor man met belangstelling voor boeken en geschiedenis

Structureel werk
Apeldoorn, Gelderland, Nederland
Maatje & buddy
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Atlant wonen zorg welzijn
#42336
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Atlant-wonen-zorg-welzijn/activiteiten/Bezoeker-voor-man-met-belangstelling-voor-boeken-en-geschiedenis/42336 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Kom je interesse delen met onze cliënt en ga het gesprek aan voor vele uren plezier !

Uitgebreide omschrijving

Wie zijn wij?

Atlant is een organisatie die kwaliteit van zorg hoog in het vaandel heeft. Wij bieden zorg en woonruimte aan ouderen en andere doelgroepen. Onze cliënten verdienen de best mogelijke zorg. Dat vraagt om gemotiveerde medewerkers en vrijwilligers. Je vindt bij Atlant een uitdagende werkomgeving waar jouw capaciteiten en ontwikkeling de ruimte krijgen.

Werkzaamheden

Voor een cliënt wiens mantelzorger -echtgenote- op advies van de dokter, nodig ontlast moet worden, zoeken we een bezoekvrijwilliger die het leuk vind om op bezoek te komen. Deze man praat graag over geschiedenis en duikt ook graag samen met iemand de bibliotheek in.

Wij vragen

Een sociale en actieve houding. Vriendelijk, toegankelijk, en geduldig, met goede spreekvaardigheid en dienstverlenend. Enige algemene kennis is wel handig.

Wij bieden

Training en deskundigheidsbevordering, Goede inwerkperiode, WA-ongevallen-verzekering, 0.19 ct. kilometervergoeding, Werkoverleg met activiteitenbegeleiding en collega-vrijwilligers

Tijdsbesteding

Bij voorkeur op maandag- en op vrijdagochtend, maar met een van deze twee zou ook prima zijn.

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Apeldoorn Activiteiten > Atlant wonen zorg welzijn > Bezoeker voor man met belangstelling voor boeken en geschiedenis

Over Atlant wonen zorg welzijn

‘Wij geven ruimte’
Ruimte is een plek, je eígen omgeving met alles wat erbij hoort: geluid, geur, licht, sfeer, kleur, gedachten, je dromen. Ruimte is ook een vrijwel oneindig beschikbare plaats, een kans, mogelijkheden. Het is al dat wat wij ieder mens toewensen – cliënt, naaste, vrijwilliger, medewerker – iedereen. Wij willen die ruimte geven: een plek om jezelf te zijn. Met ruimte kun je je ontplooien, zoals je dat zelf wilt. Precies wat jou past.