Skip Navigation
Bewoner zoekt bezoekvrijwilliger

Bewoner zoekt bezoekvrijwilliger

Structureel werk · 0–2 uur/week
7314 GD, Apeldoorn, Gelderland, Nederland
WelzijnOuderen
Activiteit Delen
Atlant wonen zorg welzijn
#82648
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Atlant-wonen-zorg-welzijn/activiteiten/Bewoner-zoekt-bezoekvrijwilliger/82648 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Wij zoeken een bezoek vrijwilliger voor een relatief jonge bewoners voor een verpleeghuis met de ziekte van Parkinson

Uitgebreide omschrijving

Voor een bewoner met de ziekte van Parkinson zijn we opzoek naar een bezoekvrijwilliger. Door het ziektebeeld is het voor dhr lastig om te communiceren maar de behoefte aan sociale contacten is groot.

Dhr is relatief jong, begin 60. Lijkt het u wat om deze meneer een prettige dag te bezorgen twijfel dan niet en reageer.

Dhr heeft behoefte aan een kopje koffie drinken hier in huis of wil graag op pad met zijn rolstoel en genieten van de natuur.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen

Over Atlant wonen zorg welzijn

‘Wij geven ruimte’
Ruimte is een plek, je eígen omgeving met alles wat erbij hoort: geluid, geur, licht, sfeer, kleur, gedachten, je dromen. Ruimte is ook een vrijwel oneindig beschikbare plaats, een kans, mogelijkheden. Het is al dat wat wij ieder mens toewensen – cliënt, naaste, vrijwilliger, medewerker – iedereen. Wij willen die ruimte geven: een plek om jezelf te zijn. Met ruimte kun je je ontplooien, zoals je dat zelf wilt. Precies wat jou past.

Powered by Deed‌mob Tools ·