Navigatie overslaan
Amateur Schoonheidsspecialiste

Amateur Schoonheidsspecialiste

Structureel werk
Apeldoorn, Gelderland, Nederland
Advies & MentoringSociaal contact
Welzijn
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Atlant wonen zorg welzijn
#43784
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Atlant-wonen-zorg-welzijn/activiteiten/Amateur-Schoonheidsspecialiste/43784 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Locatie Heemhof in de Maten, is op zoek naar iemand voor de beautymiddag.

Uitgebreide omschrijving

De bewonersgroep waar je mee gaat werken heeft de ziekte van Huntington. https://www.atlant.nl/specialismen/huntington/ziektebeeld/


Als vrijwilliger voor de beautymiddag verzorg je met 1 a 2 medewerkers voor een ontspannende middag. Er worden een aantal handelingen verricht op het gebied van schoonheid, zoals het reinigen van de huid, het aanbrengen van een gezichtsmasker, nagelverzorging en handmassages.


Maak jij het verschil?

Bewoners fleuren enorm op en genieten van een moment van aandacht.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding

Hoe kom ik er?

Heemhof is een modern en prachtig gelegen verpleeghuis, dat woonruimte en gespecialiseerde verpleeghuiszorg biedt aan cliënten met dementie of de ziekte van Huntington. Het ligt middenin een woonwijk met veel voorzieningen. Zowel met de auto als met het openbaar vervoer is het uitstekend bereikbaar. Op loopafstand vindt u een wandelpark en het grootste winkelcentrum van de wijk.
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Atlant wonen zorg welzijn

‘Wij geven ruimte’
Ruimte is een plek, je eígen omgeving met alles wat erbij hoort: geluid, geur, licht, sfeer, kleur, gedachten, je dromen. Ruimte is ook een vrijwel oneindig beschikbare plaats, een kans, mogelijkheden. Het is al dat wat wij ieder mens toewensen – cliënt, naaste, vrijwilliger, medewerker – iedereen. Wij willen die ruimte geven: een plek om jezelf te zijn. Met ruimte kun je je ontplooien, zoals je dat zelf wilt. Precies wat jou past.

Powered by Deed‌mob Tools ·