Skip Sidebar

Over ons

‘Wij geven ruimte’
Ruimte is een plek, je eígen omgeving met alles wat erbij hoort: geluid, geur, licht, sfeer, kleur, gedachten, je dromen. Ruimte is ook een vrijwel oneindig beschikbare plaats, een ...

WelzijnOuderenMensen met een beperking
Deel

Allerlei bezoekvrijwilligers in Beekbergen

Structureel werk
Maatje & buddy
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.6 plaatsen over.
Activiteit Delen
Atlant wonen zorg welzijn
#42356
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Atlant-wonen-zorg-welzijn/activiteiten/Allerlei-bezoekvrijwilligers-in-Beekbergen/42356 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Geef je eigen invulling aan je werk, en kom je interesse en enthousiasme met anderen delen !

Uitgebreide omschrijving

We hebben op onze locaties ruimte voor vrijwilligers met talenten op allerlei fronten. Of je nu samen een hobby wilt beoefenen (bv. muziek, schilderen, bloemschikken), of meer gezellig op visite wilt komen voor een kopje koffie, een spelletje of een wandeling, wij kunnen je koppelen aan een individuele cliënt (of een groepje cliënten) die het leuk vindt om activiteiten samen met iemand anders te beleven. Het is belangrijk voor onze cliënten om niet te vereenzamen, en in een ontspannen sfeer dingen te ondernemen (ook buiten onze locatie), en met anderen om te gaan. Onze cliënten hebben vaak behoefte aan continuïteit en een wekelijkse routine, en al bieden we activiteiten die daar binnen passen, er is ook wel behoefte aan een speciaal momentje in de week. Jij kunt hen dat bieden door net dat beetje extra te bieden. Het is wel nodig stevig in je schoenen te staan, goed uitleg te kunnen geven over wat je gaat doen, en een beetje overredingskracht is soms ook gewenst. Voor deze wat uitdagende functie wordt je wel goed ingewerkt, en werk je samen met vaste medewerkers en andere vrijwilligers.

PRAKTISCHE INFORMATIE

- Goede begeleiding, - WA-ongevallenverzekering, - Kilometervergoeding, - Prettige werksfeer, - Mogelijkheid voor trainingen / deskundigheidsbevordering.

RECLAME

Bij deze functie kun je het leukste van jezelf delen met iemand anders, er is genoeg mogelijkheid om er je eigen invulling aan te geven !

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.6 plaatsen over.
Activiteit Delen

Over Atlant wonen zorg welzijn

‘Wij geven ruimte’
Ruimte is een plek, je eígen omgeving met alles wat erbij hoort: geluid, geur, licht, sfeer, kleur, gedachten, je dromen. Ruimte is ook een vrijwel oneindig beschikbare plaats, een kans, mogelijkheden. Het is al dat wat wij ieder mens toewensen – cliënt, naaste, vrijwilliger, medewerker – iedereen. Wij willen die ruimte geven: een plek om jezelf te zijn. Met ruimte kun je je ontplooien, zoals je dat zelf wilt. Precies wat jou past.