Skip Navigation
Skip Sidebar

Over ons

‘Wij geven ruimte’
Ruimte is een plek, je eígen omgeving met alles wat erbij hoort: geluid, geur, licht, sfeer, kleur, gedachten, je dromen. Ruimte is ook een vrijwel oneindig beschikbare plaats, een ...

WelzijnOuderenMensen met een beperking
Deel
 Afdelings - gastvrouw/gastheer

Afdelings - gastvrouw/gastheer

Structureel werk
Kuiltjesweg 1a, 7361 TC Beekbergen, Nederland
Buiten
Mensen met een beperking
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.5 plaatsen over.
Activiteit Delen
Atlant wonen zorg welzijn
#42311
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Atlant-wonen-zorg-welzijn/activiteiten/Afdelings---gastvrouwgastheer/42311 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Voor diverse afdelingen van onze locatie Marken Haven, met de doelgroep Chronisch Psychiatrie, zijn we op zoek naar vrijwilligers die op de afdeling willen ondersteunen. Koken, spel, wandelen, met de duofiets op pad, dat is zomaar een greep uit de mogelijkheden waarvoor we u willen inzetten.

Uitgebreide omschrijving

Wie zijn wij?

 Bij Atlant geven we ruimte, letterlijk en figuurlijk. Voor ons is de mens namelijk het allerbelangrijkste. Elk mens is prachtig. Kwetsbare mensen ondersteunen wij. Dat is ons bestaansrecht. Wij doen dit aandachtig, uit volle overtuiging, recht uit het hart! Onze medewerkers en vrijwilligers zijn daarin cruciaal, zij zijn goud waard. Zij hebben tijd voor de ander, doen waar ze goed in zijn, spreken elkaar aan en groeien.

 

Vanuit 9 locaties (5 woonzorgcentra en 4 verpleeghuizen in Apeldoorn en Beekbergen) bieden onze medewerkers zorg, wonen en welzijn aan oudere mensen, aan mensen met het syndroom van Korsakov, mensen met de ziekte van Huntington, mensen met dementie of mensen die Chronisch Psychiatrische Verpleeghuiszorg nodig hebben. Dit doen zij graag samen met vrijwilligers.

  

We organiseren jaarlijks diverse evenementen, voor bewoners en familie, voor medewerkers en vrijwilligers. We doen het samen.

 

Werkzaamheden:

Ondersteunen en begeleiden van onze bewoners.

 

Wij vragen:

Sociale en communicatieve vaardigheden

Empathie

Stevig in je schoenen staan

Flexibiliteit

 

Wij bieden

* een goede begeleiding, 

 * inwerkperiode, 

 * deskundigheidsbevordering,

 * WA-ongevallenverzekering, 

 * kilometervergoeding

  

Tijdsbesteding

In overleg.

 

  

 

  

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.5 plaatsen over.
Activiteit Delen
Beekbergen Activiteiten > Atlant wonen zorg welzijn > Afdelings - gastvrouw/gastheer

Over Atlant wonen zorg welzijn

‘Wij geven ruimte’
Ruimte is een plek, je eígen omgeving met alles wat erbij hoort: geluid, geur, licht, sfeer, kleur, gedachten, je dromen. Ruimte is ook een vrijwel oneindig beschikbare plaats, een kans, mogelijkheden. Het is al dat wat wij ieder mens toewensen – cliënt, naaste, vrijwilliger, medewerker – iedereen. Wij willen die ruimte geven: een plek om jezelf te zijn. Met ruimte kun je je ontplooien, zoals je dat zelf wilt. Precies wat jou past.