Skip Navigation
Post | februari 2022 | Nieuws | 1 min lezen

Update 10 februari: Help jij ons Apeldoornse vrijwilligers te bedanken?

Update 10 februari van de gemeente Apeldoorn.

De waarderingspaketjes zijn op.

Wil je op de hoogte gebracht worden indien deze actie wordt herhaald? Geef dan jouw e-mailadres door. op: https://www.apeldoorn.nl/vrijwilligerswaardering?highlight=vrijwilligers


Vrijwilligers maken Apeldoorn een heel stuk mooier. Om te wonen, werken of te bezoeken. En daar mogen we met z’n allen in Apeldoorn erg blij mee zijn. De gemeente wil daarom in samenwerking met Mensen maken Apeldoorn vrijwilligers in het zonnetje zetten. We geven hen graag een waarderingspakketje met een echt Apeldoorns vrijwilligersspeldje.


Geef een vrijwilliger op!

Ken je een vrijwilliger? Iemand die zich belangeloos inzet op welke manier dan ook? Geef diegene dan op! In de aanmelding beschrijf je wat diegene allemaal vrijwillig heeft gedaan en waarom dit zo bijzonder is. Ook vragen we jouw adresgegevens voor eenmalig gebruik, zodat we het waarderingspakketje naar je op kunnen sturen. Je kunt het pakketje dan aan de vrijwilliger geven. Let op: Je kan per persoon één vrijwilliger opgeven.

 

Wanneer verdient iemand een waarderingspakketje?

Er zijn heel veel soorten en maten vrijwilligerswerk. Iedereen die zich structureel vrijwillig inzet in Apeldoorn verdient een pakketje.

 

 

Geef een vrijwilliger op via www.apeldoorn.nl/vrijwilligerswaardering


Let op: geef de vrijwilliger snel op! Er zijn 150 pakketjes beschikbaar, op is op. Aanmelden kan tot 1 maart.

Deel blogpost

Powered by Deed‌mob Tools ·