Skip Navigation
Post | augustus 2022 | MaS - Nieuws | 1 min lezen

Start nieuwe schooljaar!

Nieuw schooljaar

Deze week zijn de scholen weer gestart! De eerste leerlingen zullen in de komende weken beginnen aan de Maatschappelijke Stage. Misschien wel bij jouw organisatie?


Heb je bij jouw organisatie een leuke klus in gedachte voor de leerlingen (regulier of projectweek), zodat zij ervaring kunnen opdoen met vrijwilligerswerk en de organisatie kunnen ondersteunen? Maak dan snel een vacature aan, wijzig je huidige vacature of neem contact op met ons!


Projectweek UDO (voorheen Sprengeloo)

De projectweek van UDO staat gepland op 19 t/m 23 september in week 38. De leerlingen van VMBO 3 zijn in deze periode vrij van school om een Maatschappelijke stage van 30 uur te gaan doen. 


Projectweek Heemgaard (MAVO)

De projectweek van Heemgaard staat gepland op 9, 10 en 11 november in week 45. De leerlingen van MAVO 3 zijn dan vrij van school om een Maatschappelijke Stage van 3 dagen te gaan doen (minimaal 16 uur). 


Heb je tijdens deze weken plek voor één of meerdere leerlingen om 30 uur (UDO) of 3 dagen (Heemgaard) stage te lopen? Geef dan bij het aanmaken of wijzigen van de vacature aan dat dit specifiek bedoeld is voor de projectweek van UDO en/of Heemgaard. Heb je juist plek voor leerlingen die de reguliere stage doen? Klik dan op reguliere vacature. De leerlingen kunnen deze MaS-klus dan vinden in de vacaturebank!

 

Tips of meer informatie over het plaatsen van een vacature? Neem hier eens een kijkje!

 

Contact?

De MaS-makelaars Joannie Kooyman & Joyce Vreeswijk van Apeldoorn Pakt Aan zijn bereikbaar voor alle vragen rondom de Maatschappelijke Stage. Neem contact op via [email protected] of bel naar 055 - 52 70 581.

Deel blogpost
Gerelateerde blogposts