Post | maart 2022 | Nieuws | 1 min lezen

Vacature van de week: Op Gezonde Tour Ambassadeurs Apeldoorn gezocht!

Op Gezonde Tour Ambassadeurs Apeldoorn: een programma om heel Apeldoorn een stukje gezonder te maken.’ Hoe? Met ambassadeurs!


Ambassadeurs gezocht! 

De organisatie van Op Gezonde Tour Ambassadeurs Apeldoorn is nog op zoek naar ambassadeurs! Wie dit zijn? 

Mensen in Apeldoorn die het leuk vinden om meer kennis te krijgen van gezonde voeding & leefstijl en hiermee ook graag anderen willen (blijven) inspireren. De training voor de ambassadeurs is gratis! Je krijgt als ambassadeur meer kennis over gezonde voeding & gezonde leefstijl en je gaat hiermee anderen in jouw omgeving inspireren. Dit kan zijn op de school van je kind, bij jouw in de buurt, vrienden en/of familie of bij jou op je werk!

 

Aan het einde van het programma ontvang je als ambassadeur een certificaat en ontdek je misschien wel een nieuwe passie van jezelf! Het programma duurt 9 weken en wordt deels offline en deels online gegeven. Na de zomer is er nog een leuke terugkom dag, waar ervaringen gedeeld worden en we hopelijk met veel plezier terugkijken op het programma.

 

Waar gaat Op Gezonde Tour Ambassadeurs van start in Apeldoorn? 

Het project gaat starten in Apeldoorn bij Wijkcentrum De Stolp, aan de Violierenplein 101 in de Maten in Apeldoorn. De kick-off bijeenkomst met alle ambassadeurs staat gepland op woensdag 11 mei van 10.00 tot 11.30 uur. 


Wil jij meer weten?

De trainers Dianne Schroten van Beweeg Eet Balans en Ellen Luttikhuis van Vitaal&jij hebben het initiatief genomen om dit project naar Apeldoorn te halen. Het project loopt al een tijd in Amsterdam en Deventer. Dianne is de contactpersoon voor de wijken De Maten en Zevenhuizen. Ellen neemt de wijk Zuid-West voor haar rekening.


Wil jij jezelf aanmelden als ambassadeur of meer weten over dit gezonde programma? Je kunt direct contact opnemen met Ellen Luttikhuis via [email protected] 


Wil je meer informatie of direct reageren op deze vacature? Kijk op: Apeldoorn Pakt Aan


 

Deel blogpost
Gerelateerde blogposts

Corona zorgt voor verandering van vrijwilligersinzet

| Nieuws
Het coronavirus houdt ons inmiddels al meer dan een jaar in de greep. Rond de inzet van vrijwilligers zie je ...
Lees meer

Ouderenmishandeling: wat kan ik als vrijwilliger doen?

| Nieuws
Vrijwilligers komen veel en regelmatig langs bij ouderen. Ze zien en horen veel. Wat moet je doen als ...
Lees meer

Wet Bestuur en Toezicht Rechtspersonen (WBTR)

| Nieuws
Per 1 juli 2021 moeten alle verenigingen en stichtingen voldoen aan de Wet Bestuur en Toezicht Rechtspersonen ...
Lees meer