Skip Navigation
Skip Sidebar
Vitaal&jij

Vitaal&jij

Club, vereniging of andere

Over ons

Vitaal&jij helpt zoveel mogelijk mensen met de stap naar een meer gezonde leefstijl.
Dit doet Vitaal&jij als partner van het Apeldoorns Lokaal Preventieakkoord, door voedingseducatie op scholen en ...

Deel
Op Gezonde Tour Ambassadeurs Apeldoorn gezocht!

Op Gezonde Tour Ambassadeurs Apeldoorn gezocht!

Project (Tijdelijk) · 1–2 uur/week · Start vanaf 11 mei 2022
Apeldoorn, Gelderland, Nederland
U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze vrijwilligersvacature. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.20 plaatsen over.
Activiteit Delen
Vitaal&jij
#50084
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Vitaaljij/activiteiten/Op-Gezonde-Tour-Ambassadeurs-Apeldoorn-gezocht/50084 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Op Gezonde Tour Ambassadeurs gezocht in Apeldoorn!
Op Gezonde Tour Ambassadeurs Apeldoorn: een programma om heel Apeldoorn een stukje gezonder te maken

Uitgebreide omschrijving

Op Gezonde Tour Ambassadeurs gezocht in Apeldoorn! 

 

‘Op Gezonde Tour Ambassadeurs Apeldoorn: een programma om heel Apeldoorn een stukje gezonder te maken.’ Hoe? Met ambassadeurs! 


Wat is Op Gezonde Tour Ambassadeurs? 

Een programma waarin een groep ambassadeurs gratis op een leuke interactieve en laagdrempelige manier kennis krijgt over gezonde voeding & een gezonde leefstijl. 

Op Gezonde Tour draait om het creëren van bewustwording voor een gezonde leefstijl. 

En heel belangrijk: dit doen we samen. Een gezond gewicht bij buurtbewoners, kinderen, vrienden en kennissen en collega's wordt gestimuleerd. 

 

Ambassadeurs gezocht! 

De organisatie van Op Gezonde Tour Ambassadeurs Apeldoorn is nog op zoek naar ambassadeurs! Wie dit zijn? 

Mensen in Apeldoorn die het leuk vinden om meer kennis te krijgen van gezonde voeding & leefstijl en hiermee ook graag anderen willen (blijven) inspireren. De training voor de ambassadeurs is gratis! Je krijgt als ambassadeur meer kennis over gezonde voeding & gezonde leefstijl en je gaat hiermee anderen in jouw omgeving inspireren. Dit kan zijn op de school van je kind, bij jouw in de buurt, vrienden en/of familie of bij jou op je werk!

 

Aan het einde van het programma ontvang je als ambassadeur een certificaat en ontdek je misschien wel een nieuwe passie van jezelf! Het programma duurt 9 weken en wordt deels offline en deels online gegeven. Na de zomer is er nog een leuke terugkom dag, waar ervaringen gedeeld worden en we hopelijk met veel plezier terugkijken op het programma.

 

Waar gaat Op Gezonde Tour Ambassadeurs van start in Apeldoorn? 

Het project gaat starten in Apeldoorn bij Wijkcentrum De Stolp, aan de Violierenplein 101 in de Maten in Apeldoorn. De kick-off bijeenkomst met alle ambassadeurs staat gepland op woensdag 11 mei van 10.00 tot 11.30 uur. 

 

Aanmelden als ambassadeur? Meer weten?

Wil jij jezelf aanmelden als ambassadeur of meer weten over dit laagdrempelige en leuke gezonde programma? Je kunt direct contact opnemen met Ellen Luttikhuis via [email protected] 

 

Samen maken we Apeldoorn weer een stukje gezonder! 

 

 

Achtergrond 

Het project 'Op Gezonde Tour Ambassadeurs Apeldoorn' is voortgekomen vanuit het Lokaal Preventie Akkoord in Apeldoorn. 

 

De trainers Dianne Schroten van Beweeg Eet Balans en Ellen Luttikhuis van Vitaal&jij hebben het initiatief genomen om dit project naar Apeldoorn te halen. Het project loopt al een tijd in Amsterdam en Deventer.


De contactgegevens: 

Ellen: [email protected] 

Dianne: [email protected] 


De rol van Stimenz 

Stimenz is partner van het Lokaal Preventieakkoord en is voor dit programma gevraagd om verbindingen te leggen, mee te denken en mee te doen.  


DIRECT AANMELDEN?

Via de QR Code op bijgaande flyer kom je direct terecht op de aanmeldformulier. Let op! De data op deze flyer zijn gewijzigd, we starten op woensdag 11 mei!


Hoe kom ik er?

Wil jij deze gratis training als ambassadeur gaan volgen? Neem dan contact op met Dianne of Ellen. Contactgegevens staan in de uitgebreide beschrijving van dit bericht.
U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze vrijwilligersvacature. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.20 plaatsen over.
Activiteit Delen
Apeldoorn Activiteiten > Vitaal&jij > Op Gezonde Tour Ambassadeurs Apeldoorn gezocht!

Over Vitaal&jij

Vitaal&jij helpt zoveel mogelijk mensen met de stap naar een meer gezonde leefstijl.
Dit doet Vitaal&jij als partner van het Apeldoorns Lokaal Preventieakkoord, door voedingseducatie op scholen en door vitaliteit op de werkvloer bij bedrijven.