Skip Navigation
Post | mei 2022 | MaS - Nieuws | 1 min lezen

Einde van het schooljaar in zicht

Stageplekken gezocht voor de MaS!

Het afgelopen jaar is een bijzonder jaar geweest met de strenge corona regels waardoor helaas niet alle Maatschappelijke Stages door konden gaan. Dat betekent dat nog niet alle leerlingen een maatschappelijke stage hebben kunnen vinden of afronden. De leerlingen van de scholen krijgen 9 juli zomervakantie. Zij hebben dus nog twee maanden de tijd om de Maatschappelijk Stage af te ronden.


Kun je wel wat extra handen gebruiken en wil je laten zien hoe leuk vrijwilligerswerk kan zijn? Dan horen we graag of jullie plek hebben voor één of meerdere leerlingen in de komende twee maanden!

 

Je kunt de vacature zelf plaatsen in ons MaS-systeem (de MaS-app). Klik hier om in te loggen. Weet je je inloggegevens niet meer? Klik dan op 'Wachtwoord vergeten' of neem contact met ons op. Ook voor meer informatie of voor het overleggen van ideeën kun je contact met ons opnemen.


Hoe plaats je een vacature?

In de MaS-app ga je naar 'Vacatures' en klik je op 'Nieuwe toevoegen'. Vervolgens selecteer je bij type 'Reguliere vacature'. Vul alle informatie in en geef aan voor hoeveel leerlingen er plek is. De vacature wordt vervolgens toegevoegd aan de vacaturebank. Als een leerling bij jullie de stage wil doen, ontvang je automatisch bericht. Vervolgens neemt de leerling contact op om afspraken te maken.

 

Tips of meer informatie over het plaatsen van een vacature? Neem eens hier een kijkje!

 

Contact?

De MaS-makelaars Joannie Kooyman & Joyce Vreeswijk van Apeldoorn Pakt Aan zijn bereikbaar voor alle vragen rondom de Maatschappelijke Stage. Neem contact op via [email protected] of bel naar 055 - 52 70 581.

Deel blogpost

Powered by Deed‌mob Tools ·