Post | oktober 2022 | Nieuws | 1 min lezen

Aanvragen evenementensubsidie 2023 Apeldoorn Partners voor 1 november 2022

Evenementen 2023 Apeldoorn Partners vraagt elk jaar om plannen voor het organiseren van een publieksevenement: van (middel)grote festivals tot kleinschalige evenementen. Zij zijn meer dan ooit op zoek naar evenementenplannen die aansluiten bij de thema’s van de stad en een aanvulling zijn op het huidige aanbod en/of het versterken van het bestaande aanbod. Zodat Apeldoorn levendig en aantrekkelijk blijft met evenementen die bij de stad passen.


Ben jij van plan om een evenement te organiseren in 2023?

Meld jouw evenement dan voor 1 november aan bij de evenementendesk van Apeldoorn Partners. Door aanmelding van je evenement krijg je inzicht welke evenementen in 2023 waar en wanneer plaatsvinden en kunnen ze knelpunten in het programma vroegtijdig oplossen. 


Evenementendesk Apeldoorn Partners

Loop je al langer met een idee rond, maar weet je niet hoe het te concretiseren? Wil je meer informatie over het indienen van subsidie of over locaties? Neem dan contact op met de evenementendesk via [email protected] Je bent altijd welkom om met hen in gesprek te gaan.


Beroep op subsidie

Wil jij in aanmerking komen voor financiële ondersteuning van jouw evenement in 2023? Je aanvraag dient dan voor 1 november a.s. binnen te zijn.

Meer informatie over het aanvragen van subsidie lees je hier.

Deel blogpost
Gerelateerde blogposts

Team Apeldoorn Pakt Aan wenst iedereen het beste voor 2022!

| Nieuws
Team Apeldoorn Pakt Aan wenst iedereen het beste voor 2022!
Lees meer

Vacature van de week

| Nieuws
Help jongeren met het bedenken van ideeën voor een leuke middag bij de Sprengenhof!
Lees meer

Urk is kampioen vrijwilligerswerk in de regio

| Nieuws
Urk is kampioen vrijwilligerswerk in de regio
Lees meer