Skip Navigation
Skip Sidebar

Over ons

Zorggroep Apeldoorn is de zorgaanbieder in en rond Apeldoorn met 19 locaties. Van verpleging en verzorging tot geriatrische revalidatie, van crisisopname tot dagactiviteiten.

Vrijwilligerswerk: je ...

WelzijnZorg
Deel
WANDELGROEP locatie Het Zonnehuis

WANDELGROEP locatie Het Zonnehuis

Structureel werk · 1-2 uur/maand
Dorpstraat 49, 7361 AR Beekbergen, Nederland
WelzijnZorg
Activiteit Delen
Zorggroep Apeldoorn en omstreken
#61691
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Zorggroep-Apeldoorn-en-omstreken/activiteiten/Nieuw-te-starten-WANDELGROEP/61691 om je aan te melden

Contactpersoon

Coördinatoren Bureau Vrijwillige InzetStel de contactpersoon een vraag

Samenvatting

1x in de maand gaat men in Het Zonnehuis in Beekbergen met cliënten wandelen in een wandelgroep. Hiervoor zijn we op zoek naar vrijwilligers.

Uitgebreide omschrijving

Meerdere cliënten willen graag naar buiten en hoe leuk is het om in groepsverband, onder begeleiding van de activiteitenbegeleiding, samen een wandeling te maken en te genieten van het buiten zijn en de omgeving. Je doet er iemand een groot plezier mee en je bent zelf ook lekker in beweging, hoe fijn is dat?!

De bedoeling is dat er 1x in de maand op woensdagmiddag van 14.00-16.00 uur gewandeld gaat worden, vanaf het Zonnehuis aan de Dorpstraat 49 in Beekbergen

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen
Beekbergen Activiteiten > Zorggroep Apeldoorn en omstreken > WANDELGROEP locatie Het Zonnehuis

Over Zorggroep Apeldoorn en omstreken

Zorggroep Apeldoorn is de zorgaanbieder in en rond Apeldoorn met 19 locaties. Van verpleging en verzorging tot geriatrische revalidatie, van crisisopname tot dagactiviteiten.

Vrijwilligerswerk: je talent is van onschatbare waarde!
Samen met een cliënt een kopje koffie drinken, een wandeling maken of ondersteunen bij een activiteit als koken of muziek. Als vrijwilliger bij Zorggroep Apeldoorn ben je van grote waarde. Vrijwilligerswerk is dankbaar werk en betekent heel veel voor onze cliënten.

Vrijwilligerswerk is maatwerk
Welke inzet je als vrijwilliger kunt doen hangt helemaal af van wat je wilt en kunt. Samen met de coördinatoren van Bureau Vrijwillige Inzet kijken we wat bij je past. Je ondersteuning stemmen we af op je talenten en de behoefte van onze cliënten. In principe is daarom alles mogelijk, van meerdere dagen per week tot bijvoorbeeld een dagdeel per maand. Van wandelen tot af en toe een kopje koffie drinken.

De coördinatoren van Bureau Vrijwilliger Inzet bemiddelen en begeleiden. Wij vinden het belangrijk dat er een klik is en dat het vrijwilligerswerk aansluit bij je wensen. Je kunt altijd met al je vragen terecht bij Bureau Vrijwillige Inzet.